Orlando Bloom vrea să fie James Bond: ce crede actorul că ar aduce nou celebrului agent 007

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orlando Bloom FOTO Getty Images
Orlando Bloom FOTO Getty Images

Actorul britanic Orlando Bloom, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru BBC că îşi doreşte să îl interpreteze pe celebrul agent 007 şi este convins că dacă va primi acest rol va putea să personifice pe marile ecrane „un James Bond foarte englez“, potrivit News.ro.

Orlando Bloom este în mod oficial pe lista tot mai lungă de actori de prim calibru care ar putea să îl înlocuiască pe Daniel Craig când acesta va decide să părăsească franciza „James Bond“, lucru la care a făcut mai multe aluzii în ultimul an.

Într-un interviu recent acordat BBC şi citat de News.ro, Orlando Bloom a dezvăluit cum ar îmbogăţi acest personaj dacă i s-ar oferi şansa de a-l portretiza pe îndrăgitul spion.

„Am crescut iubind aceste filme. Cine nu le-a iubit, nu-i aşa? Dar sunt sigur că producătorii vor mai face câteva filme cu Daniel Craig şi apoi cine ştie în ce direcţie vor îndrepta această serie. Franciza «James Bod» face parte din structura societăţii noastre britanice. E ceva cu care oamenii pot să se identifice, la care se uită şi râd, se bucură“, a declarat Orlando Bloom.

În viziunea lui Orlando Bloom, rolul lui James Bond „înseamnă puţin din Jack Sparrow (protagonistul seriei «Piraţii din Caraibe», n.r.), cu acea notă de maliţiozitate din ochi pe care am văzut-o întotdeauna atât la Sean Connery, cât şi la Roger Moore. Îmi place şi rolul făcut de Daniel Craig. E musculos şi dinamic - cred că o combinaţie a tuturor acestor factori îl face să fie atât de interesant.“.

Orlando Bloom crede că ar putea însuma toate aceste elemente dacă va fi distribuit în rolul celebrului agent 007: „Cred că eu aş fi câte puţin din toate aceste lucruri. Ştiţi, puţin din acel stil foarte englez... însoţit de acea maliţiozitate şi de dinamica musculoasă.“

El consideră că franciza „James Bond“ ar putea să se îndrepte spre un registru mult mai dramatic în anii ce urmează. „Cine ştie? Producătorii ar putea să ofere rolul unei femei, ţinând cont de lumea de azi... cine ştie dacă ei nu vor merge cumva în această direcţie? Eu nu pot să ştiu. Însă mie mi-ar plăcea o astfel de abordare“, a adăugat el.

Născut pe 13 ianuarie 1977, în Canterbury, Orlando Jonathan Blanchard Bloom, cunoscut sub numele Orlando Bloom, este un actor britanic care a putut fi văzut în filme precum „Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down“ (2001), „Troia/ Troy“ (2004), „Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven“ (2005) şi „Cei trei muschetari/ The Three Musketeers“ (2011). Actorul este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legalas din trilogiile „Stăpânul inelelor“ şi „Hobbitul“, dar şi pentru rolul Will Turner în franciza „Piraţii din Caraibe“, în care a apărut alături de actorul Johnny Depp. 

Franciza „James Bond“, inspirată din romanele scrise de Ian Fleming, conţine 24 de filme, care au generat împreună încasări de peste şapte miliarde de dolari pe plan internaţional. De-a lungul timpului, personajul James Bond a fost interpretat de şase actori: Sean Connery (1962–1967; 1971; 1983), George Lazenby (1969), Roger Moore (1973–1985), Timothy Dalton(1987–1989), Pierce Brosnan (1995–2002), Daniel Craig (2006–prezent).

Daniel Craig a declarat în repetate rânduri că se gândeşte să renunţe la acest rol, iar printre numele vehiculate pentru a-i lua locul sunt Tom Hardy, James Norton, Ryan Gosling şi Michael Fassbender.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite