O nouă versiune a filmului „The Godfather 3“, de Francis Ford Coppola, va fi lansată în cinematografe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O versiune restaurată a ultimei părţi a trilogiei „Naşul/ The Godfather“, regizate de Francis Ford Coppola, va fi lansată în decembrie în cinematografe, au anunţat joi studiourile Paramount.

Acest film, care a fost primit prost de critică atunci când a avut premiera, înainte de a fi parţial dezaprobat chiar de Coppola, va beneficia de un montaj „mai respectuos“ faţă de „versiunea originală“ a scenaristului Mario Puzo. 

„Pentru această versiune, am creat un nou început şi un nou final, am rearanjat unele scene, planuri şi repere muzicale“, a explicat Coppola într-un comunicat transmis AFP. 

„Aceste schimbări, cu mai multe imagini şi sunet restaurat, oferă o concluzie pertinentă a «Naşului» şi a «Naşului 2», a adăugat el. 

Noua versiune a filmului, adesea considerată cea mai slabă a trilogiei, va fi lansată în sălile de cinema în decembrie, la 30 de ani de la premieră, înainte de a fi disponibilă pe platformele de streaming. 

Ultima parte a trilogiei îl urmăreşte pe Michael Corleone (Al Pacino) la vârsta de 60 de ani încearcând să-şi retragă familia din lumea mafiei.  

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite