O animaţie cu emoji a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor“ ne invită să descoperim lumea secretă din propriul telefon FOTO cinemagia.ro
„Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor“ ne invită să descoperim lumea secretă din propriul telefon FOTO cinemagia.ro

Filmul de animaţie „The Emoji Movie“, care a intrat vineri în cinematografe, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc.

„Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor“ a avut peste weekend încasări de peste 588.000 de lei şi 27.000 de spectatori. La nivel mondial, animaţia a strâns în jur de 97 de milioane de dolari.

Sinopsis: Animaţia „Emoji Filmul. Aventura zâmbăreţilor“ ne invită să descoperim lumea secretă din propriul telefon. În aplicatia de mesagerie se ascunde Textopolis, orăşelul semnelor denumite generic „emoji“. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele îşi dispută atenţia celui care utilizează telefonul. Doar Gene, un emoji exuberant, care s-a născut fără filtru, are mai multe expresii. Hotărât să devină şi el „normal“, ca celelalte emoji, Gene apelează la ajutorul bunului său prieten Hi-5 şi al lui Jailbreak, celebru spărgător de cod software. Împreună, pornesc într-o app-ventură spectaculoasă şi amuzantă prin aplicaţiile telefonului, în căutarea codului care să-l repare pe Gene. Dar când un mare pericol ameninţă telefonul „stăpânului“, soarta tuturor semnelor emoji depinde de cei trei prieteni, care trebuie să-şi salveze lumea înainte ca aceasta să fie ştearsă cu totul.

Animaţia este regizată de Tony Leondis, care semnează şi scenariul, împreună cu Eric Siegel şi Mike White. Distribuţia originală include vocile actorilor Anna Faris, Sofia Vergara, Christina Aguilera şi Sir Patrick Stewart.

Saptămâna aceasta, pe primul loc în box office-ul nord-american s-a aflat filmul horror „Annabelle: Creation“, al doilea din seria „Annabelle“, care a încasat 35 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansare şi care urmează să ajungă în cinematografele din românia vineri, 18 august.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite