Filmul „The Dark Tower“, o ecranizare a romanului lui Stephen King, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul SF „Turnul Întunecat/ The Dark Tower“, prima ecranizare a operei omonime semnate de celebrul scriitor Stephen King, în regia lui Nikolaj Arcel, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Filmul de aventură şi acţiune „The Dark Tower“ a avut premiera în România vineri, 4 august, având în weekendul de lansare încasări de 625.674 de lei şi 30.670 de spectatori.

Din distribuţia filmului de aventură şi acţiune SF fac parte Matthew McConaughey, Idris Elba, Katheryn Winnick, Jackie Earle Hale şi Abbey Lee.

În film este prezentat, captiv într-un peisaj deşertic dintr-un univers paralel dezolant, ultimul pistolar, Roland Deschain (Idris Elba), care duce o luptă nesfârşită cu Walter O'Dim - "Omul în negru" (Matthew McConaughey). Acesta urmăreşte să distrugă Turnul întunecat, elementul-cheie care menţine Universul laolaltă, iar singurul care îl poate împiedica este Roland, potrivit cinemagia.ro.

Thrillerul „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire/ Atomic Blonde“, regizat de David Leitch, cu Charlize Theron, James McAvoy şi John Goodman în distribuţie, a debutat pe cel de-al doilea loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 461.517 de lei. Pelicula a avut 22.030 de spectatori.

Filmul o prezintă pe cea mai letală asasină MI6, trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane, iar trădarea este la ordinea zilei.  Singură într-un oraş dominat de haos, cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton, se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Drama de război „Dunkirk“, de Christopher Nolan, a coborât două poziţii în clasament, ajungând pe locul al treilea, după ce a încasat, în cel de-al treilea weekend de la lansare, 238.435, fiind vizionat de 11.132 de spectatori. Din distribuţie fac parte Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead şi Harry Styles, membru al trupei One Direction. Povestea peliculei are loc în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, când trupele britanice şi ale aliaţilor sunt înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite