„Music”, debutul regizoral al cântăreţei Sia, şi Rudy Giuliani, premiaţi cu Zmeura de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

„Music”, debutul regizoral al cântăreţei Sia, şi Rudy Giuliani au primit anul acesta trofee Zmeura de Aur, distincţii care recompensează cele mai slabe prestaţii actoriceşti şi filme din anul precendent.

După ce a atras un val de critici pentru felul în care portretizează persoanele cu tulburări din spectrul autist, „Music” este „marele câştigător” al premiilor Zmeura de Aur 2021.

Filmul, care a primit două nominalizări la Globurile de Aur de anul acesta, s-a impus la categoriile regie (Sia), actriţă (Kate Hudson) şi actriţă în rol secundar (Maddie Ziegler).

Documentarul „Absolute Proof” al lui Mike Lindell a fost desemnat cel mai prost film, iar regizorul a fost ales şi cel mai slab actor.

Rudy Giuliani a fost ales cel mai prost actor în rol secundar, pentru apariţia în „Borat Subsequent Moviefilm”, care i-a adus şi premiul categoriei „cea mai proastă combinaţie” - Maria Bakalova & Rudy Giuliani.

Au mai fost premiate „Dolittle”, drept cel mai prost remake sau continuare, şi drama romantică „365 Days”, pentru cel mai prost scenariu.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite