„Legenda lui Tarzan“ a intrigat românii şi i-a făcut să meargă la cinema VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul ,,Legenda lui Tarzan/ The Legend of Tarzan“, cu actorul suedez Alexander Skarsgård în rolul legendarului personaj creat de Edgar Rice Burroughs, a adunat cei mai mulţi români în cinematografe.

„Legenda lui Tarzan/ The Legend of Tarzan“ a avut încasări de 866.631 lei la box office-ul românesc în weekend-ul de debut. Producţia Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow a fost vizionată în primele sale zile de lansare de 39.283 de spectatori, devenind astfel filmul numărul unu în clasamentul încasărilor din acest weekend.

Au trecut mulţi ani de când cel cunoscut ca Tarzan a părăsit jungla africană şi şi-a asumat o nouă identitate ca Lordul Greystoke, John Clayton al III-lea. Trăieşte o viaţă liniştită şi luxoasă alături de soţia lui, Jane (Margot Robbie), în momentul în care este rugat să revină în Congo drept emisar al Parlamentului pentru o tranzacţie comercială. Condus de lăcomie şi dorinţa de răzbunare, căpitanul belgian Leon Rom (Christoph Waltz) pune la cale un complot odios împotriva lui John, fără să ştie ce forţe este pe cale să dezlănţuie.  

Din distribuţie fac parte şi laureaţii premiului Oscar Samuel L. Jackson („Pulp Fiction“ şi „Căpitanul America/ Captain America“), Djimon Hounsou („Diamantul sângeriu/ Blood Diamond“ şi „Gladiatorul/ Gladiator“) şi Jim Broadbent („Iris“).

Regia este semnată de David Yates (ultimele patru filme din franciza „Harry Potter“), după un scenariu de Adam Cozad şi Craig Brewer, inspirat de o poveste de Brewer şi Cozad pornind de la povestirile despre Tarzan ale lui Edgar Rice Burroughs. 

Recent, regizorul a dezvăluit că a renunţat la scena sărutului dintre actorii Alexander Skarsgård (Tarzan) şi Christoph Waltz (Leon Rom) pentru că „a şocat publicul la previzionarea filmului“. Yates a explicat că a filmat acel moment într-o încercare de a combate stereotipurile, însă ulterior a hotărât să o scoată pentru că „s-a dovedit a fi prea mult“. 

„Scena sărutului lui Christoph a fost într-adevăr foarte, foarte ciudată. Nouă ne-a plăcut mult când am filmat-o. Dar la previzionarea filmului publicul a fost realmente şocat, aşa că am tras concluzia că este o scenă prea sofisticată şi solicitantă“, a explicat cineastul.  

„Legenda lui Tarzan/ The Legend of Tarzan“ a fost filmat în studiourile Warner Bros., Leavesden, în Gabon, Africa, dar şi în locaţii din Italia şi Marea Britanie. Din 8 iulie, filmul poate fi urmărit în 3D, IMAX 3D şi 4DX, fiind distribuit în România de Freeman Entertainment.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite