Julia Roberts, una dintre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood: Cât câştigă vedeta pentru o zi de filmare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute şi bine plătite actriţe de la Hollywood FOTO Getty Images
Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute şi bine plătite actriţe de la Hollywood FOTO Getty Images

Actriţa americană Julia Roberts a primit un onorariu de trei milioane de dolari pentru rolul secundar din „Mamă, ce zi!/ Mother's Day“, pentru care a filmat timp de patru zile.

Potrivit Variety.com, citat de News.ro, media de 750.000 de dolari pentru o zi arată că Julia Roberts încă se află printre cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

Cel mai mare onorariu al actriţei a fost de 20 de milioane de dolari, pentru filmul „Erin Brockovich“ (2000), regizat de Steven Soderbergh, o poveste care a avut încasări de 250 de milioane de dolari în întreaga lume. 

„Mother's Day“, regizat de Garry Marshall, a debutat pe marile ecrane, vineri, şi a strâns, în Statele Unite, peste weekend, suma de 8,3 milioane de dolari, ceea ce - notează editorii Variety - poate fi semnul că perioada de aur a actriţei s-a încheiat, aceştia făcând referire şi la eşecul filmelor „The Secret in Their Eyes“ (2015), de Billy Ray, şi „Mirror Mirror“ (2012), de Tarsem Singh.

Vânzarea biletelor pentru vizionarea filmului „Mother's Day“ a fost afectată de criticile primite de film, însă este posibil ca sfârşitul acestei săptămâni să îi aducă încasări mai mari, având în vedere că, în Statele Unite, va fi sărbătorită Ziua Mamei.

Din distribuţia filmului lui Garry Marshall mai fac parte actriţele Jennifer Aniston şi Kate Hudson. Julia Robert joacă rolul Miranda, un star de televiziune. 

Regizorul a mai distribuit-o pe Julia Roberts în filmul său din 2010, „Valentine’s Day“, care a reuşit să strângă, în mod surprinzător, 110 milioane de dolari. În „Money Monster“, următorul proiect cinematografic în care joacă şi care va fi lansat la finalul acestei luni, Julia Roberts îl are drept partener pe George Clooney.

Născută pe 28 octombrie 1967, Julia Roberts a hotărât să devină actriţă, după ce fratele său, Eric Roberts, a cunoscut succesul în industria cinematografică. A debutat în 1988 şi, după doi ani, filmul „Frumuşica/ Pretty Woman“ i-a adus faima. Au urmat comediile romantice „My Best Friend's Wedding“ (1997) şi „Notting Hill“ (1999). A refuzat rolul din comedia premiată cu Oscar „Shakespeare in Love“ (1998), jucat ulterior de Gwyneth Paltrow, însă a primit un premiu al Academiei de film americană pentru „Erin Brockovich“ (2000).

Actriţa principală, Jennifer Aniston, spune că n-a avut nicio ezitare în a accepta oferta de a face parte din distribuţie, întrucât este o fană înfocată a regizorului Marshall. 

„Cred că Garry Marshall este motivul pentru care majoritatea dintre noi au spus «da» acestui film. Fără să citesc scriptul, am spus «Da! Când şi unde sa vin?». Noi am crescut cu serialele «Happy Days», «Laverne & Shirley», «The Odd couple», regizate de el. Să nu mai zic de filmele «Pretty Woman» şi «Beaches». Este unul dintre visurile tale ca tânăr actor să joci într-un film al lui Garry Marshall“, a spus Aniston. 

Totodată, actriţa a declarat că regizorul este foarte iubit de echipa sa şi că îi lasă pe actori să se joace cu personajele lor.

„Garry ne lasă să improvizăm. Uneori noi continuăm şi continuăm, deşi ar trebui să ne oprească mai repede devreme decât o face. Dar acesta este şi farmecul“, a mai spus actriţa.

Aniston o interpretează în film pe Sandy, o femeie care descoperă că fostul soţ, Henry (Timothy Olyphant), s-a recăsătorit foarte repede şi trebuie să accepte faptul că noua lui soţie, mult mai tânără ca ea, se va implica în creşterea copiilor lor. „Mother's Day“ este al cincilea film în care Jennifer Aniston joacă alături de actorul Jason Sudeikis, care îl interpretează pe Bradley.

Jennifer Aniston, născută pe 11 februarie 1969, a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul Rachel Green pe care l-a interpretat în serialul TV „Prietenii tăi/ Friends“ (1994-2004). După încheierea acestui sitcom, actriţa s-a orientat spre cinematografie şi a jucat cu precădere în comedii şi comedii romantice. Actriţa americană a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt în perioada 2000-2005. S-a recăsătorit în vara anului 2015 cu actorul Justin Theroux. Recent, Jennifer Aniston a primit din partea revistei „People“ titlul de „cea mai frumoasă femeie din lume“ a anului 2016.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite