Johnny Depp şi fiica sa, Lily-Rose, joacă împreună într-un film

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Depp interpretează rolul unui vânător de oameni în filmul „Yoga Hosers“  FOTO Wire Photos/ reuters
Johnny Depp interpretează rolul unui vânător de oameni în filmul „Yoga Hosers“  FOTO Wire Photos/ reuters

Actorul Johnny Depp va ajuca alături de fiica sa, Lily-Rose Depp, în filmul regizorului Kevin Smith, „Yoga Hosers“. Filmările vor începe în această săptămână, iar pelicula va fi lansată pe marile ecrane anul viitor.

Potrivit site-ului britanic telegraph.co.uk, Lily-Rose Depp şi fiica regizorului Kevin Smith, Harley Quinn, vor evolua în rolurile principale – două fete, în vârstă de 15 ani, pasionate de yoga, care lucrează într-un magazin alimentar din Manitoba, Canada.

Povestea filmului prezintă aventurile celor două fete, care, în lupta cu o forţă malefică antică, din Canada, ce le pune în pericolul balul de absolvire al clasei a 12-a, se coalizează cu Guy Lapointe (interpretat de Johnny Depp), un justiţiar aflat mereu pe urmele criminalilor periculoşi, pentru a-i aduce în faţa justiţiei. 

Acţiunea filmului se petrecere în acelaşi univers cu cea a pelicuelei „Tusk“, în care Johnny Depp, fiica sa şi Harley Quin apar, pentru câteva secvenţe, în aceleaşi roluri. „Tusk“, regizat, de asemenea, de  Kevin Smith, urmează să fie lansat pe 19 septembrie, în cinematografele din Statele Unite ale Americii.

„Lumea mă întreabă mereu când am de gând să fac un film după o carte de benzi desenate. Acesta este filmul. Numai că, în locul unui alt tip care salvează ziua, antieroinele noastre sunt cele mai de temut şi formidabile creaturi pe care omenirea le-a întâlnit vreodată: două fete de 15 ani“, a declarat Kevin Smith pentru „The Hollywood Reporter“.

Lily-Rose Depp FOTO Facebook

image

Lily-Rose Melody Depp (15 ani) este fiica pe care actorul din „Jurnalul unui băutor de rom“ o are din căsătoria cu fosta sa soţie, artista franceză Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012. Cei doi mai au împreună un fiu, pe nume John „Jack“ Christopher Depp III (12 ani).

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai mari actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene, mai ales în franciza „Piraţii din Caraibe“, „Chocolat“, „Donnie Brasco“, cât şi în producţii independente, precum „Jurnalul unui iubitor de rom“, dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton, „Edward Mâini-de-foarfece“, „Legenda călăreţului fără cap/Sleepy Hollow“, „Mireasa moartă/Corpse Bride“, „Alice în Ţara Minunilor“ şi „Umbre întunecate/Dark Shadows“.

Kevin Smith este un regizor, producător, scenarist şi actor de origine americană, în vârstă de 44 de ani. Printre cele mai cunoscute filme regizate de actorul din „Live Free and Die Hard/ Greu de ucis 4“ se numără „Zack and Miri make a porn/ Zack şi Miri fac un film porno, „Chasing Amy“ şi „Jay and Silent Bob Strike Back/ Vedetele contraatacă“. Cineastului Kevin Smith  s-a remarcat în trecut şi cu filme precum „Funcţionarii/Clerks“  şi „Dogma“ .

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite