Johnny Depp a cucerit box office-ul românesc: comedia „Mortdecai“, peste 30.000 de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia de acţiune „Mortdecai“, cu Johnny Depp şi Gwyneth Paltrown în rolurile principale, se bucură de un real succes în România, unde a fost vizionată de peste 30.000 de spectatori în primul weekendul premierei.

Poate că „Mortdecai“ a fost un eşec total la box office-ul nord-american şi a fost numit cel mai prost film din cariera actorului Johnny Depp, însă în România lucrurile stau puţin diferit. Comedia a avut încasări de 601.881 de lei (aproximativ 270.000 de euro), fiind vizionat de 31.596 de spectatori în primul weekend de la debut şi clasându-se pe locul secund la box office-ul românesc, după animaţia „Big Hero 6/ Cei 6 super eroi“.

Mai mult decât atât, „Mortdecai“ a reuşit să depăşească numărul de spectatori înregistrat de alte premiere ale săptămânii, printre care „Unbroken/ De neînvins“ (locul cinci) şi „Mommy“ (locul 16) – filme care sunt înscrise în cursa pentru Oscar 2015.

  

„Mortdecai“, o adaptare a seriei „The Mortdecai Trilogy“ semnată de Kyril Bonfiglioli, îl prezintă pe faimosul dealer de obiecte de artă Charles Mortdecai, care porneşte în căutarea unui tablou furat despre care se zvoneşte că ar conţine un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziştilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna (Gwyneth Paltrow).


Mai puteţi citi şi alte ştiri despre „Mortdecai“:

„Mortdecai“, comedia care nu a ajuns la sufletele criticilor, deşi Johnny Depp este un dealer de artă fermecător, iar Gwyneth Paltrow o soţie irezistibilă

Mortdecai, sau despre democraţie şi aristocraţie

„Lunetistul american“ devine cel mai profitabil film de război din istorie, iar „Mortdecai“ este filmul cu cel mai slab debut din carierea lui Johnny Depp

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite