Jimmy Kimmel a dezvăluit ce sumă primeşte pentru a prezenta gala Oscar 2017: „Nu sunt sigur că aveam voie să spun acest lucru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jimmy Kimmel este unul dintre cei mai iubiţi prezentatori de televiziune şi comedianţi FOTO Getty Images
Jimmy Kimmel este unul dintre cei mai iubiţi prezentatori de televiziune şi comedianţi FOTO Getty Images

Jimmy Kimmel, unul dintre cei mai apreciaţi realizatori de televiziune din America, a dezvăluit ce suma i-a oferit Academia Americană de Film pentru a prezenta gala Oscar 2017.

Jimmy Kimmel a fost invitat la matinalul „Kevin & Bean“, în cadrul căruia a precizat că va fi plătit cu15.000 de dolari pentru a găzdui cea de-a 89-a ediţie a galei de decernare a prestigioaselor statuete Oscar. „Nu sunt sigur că aveam voie să dezvălui acest lucru, dar nimeni nu mi-a spus să nu o fac, aşa că o să consider că este vina Academiei“, a declarat Kimmel, citat de „Variety“.

Deşi presa străină crede că suma este una mică în comparaţie cu onorarrile pe care le încasează de regulă, Kimmel a glumit pe seama acestui aspect: „Cred că este ilegal să nu ofere niciun ban.“

„Au întrebat alte 14 persoane înainte şi toate au refuzat, apoi m-au ales pe mine. Am fost absolut surprins“, a mai glumit comediantul. 

Nu este pentru prima dată când Kimmel este ironic cu privire la noul său rol, cele mai recente comentarii fiind făcute chiar în late night-show-ul pe care îl prezintă, „Jimmy Kimmel Live!“ „Producătorii şi Academia au consultat o listă lungă de nume, iar în final au decis – având în vedere că locuiesc chiar vizavi de sala în care va avea loc ceremonia – că sunt cea mai apropiată persoană care poate găzdui gala“, a spus Kimmel. 

Gala de decernare a premiilor Oscar 2017 va avea loc la Los Angeles pe 26 februarie, iar nominalizările vor fi anunţate pe 24 ianuarie.

Anul acesta, ceremonia Oscar a fost prezentată de actorul de comedie Chris Rock, care a avut o misiune dificilă având în vedere controversele iscate din cauza lipsei artiştilor de culoare din rândul nominalizaţilor din categoriile de interpretare.

Printre vedetele care au prezentat în anii trecuţi galele Oscar s-au aflat actorul Neil Patrick Harris, prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres şi creatorul serialului „Family Guy“, Seth MacFarlane.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite