Cine va prezenta gala Oscar 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Academiei Americane de Film au anunţat numele celui care va prezenta ediţia de anul viitor a galei de decernare a premiilor Oscar, considerat cel mai important eveniment din industria de divertisment.

Actorul de comedie şi realizatorul de televiziune Jimmy Kimmel (49 de ani) a fost desemnat prezentatorul principal al galei Oscar 2017, ce va avea loc la sfârşitul lunii februarie în Los Angeles.

Prezentatorul emisiunii „Late Night with Jimmy Kimmel“, difuzată de postul ABC, a confirmat în stilul caracteristic că va prezenta pentru prima dată o gală Oscar. „Da, o să fiu gazda ceremoniei de decernare a Oscarurilor. Nu este o farsă. Iar dacă se va dovedi a fi, răzbunarea mea pe Academie va fi îngrozitoare şi dulce“, a scris artistul pe Twitter.

Vestea vine la doar câteva luni după ce Jimmy Kimmel s-a bucurat de aprecieri şi laude după ce a prezentat Premiile Emmy din acest an, eveniment pe care l-a mai moderat şi în 2012. De asemenea, realizatorul a mai prezentat şi alte evenimente de marcă, printre care American Music Awards.

Jimmy Kimmel a prezentat numeroase alte gale FOTO Guliver/Getty Images

jimmy kimmel foto guliver/getty images

Gala de decernare a premiilor Oscar 2017 va avea loc la Los Angeles pe 26 februarie, iar nominalizările vor fi anunţate pe 24 ianuarie.

Anul acesta, ceremonia Oscar a fost prezentată de actorul de comedie Chris Rock, care a avut o misiune dificilă având în vedere controversele iscate din cauza lipsei artiştilor de culoare din rândul nominalizaţilor din categoriile de interpretare.

Printre vedetele care au prezentat în anii trecuţi galele Oscar s-au aflat actorul Neil Patrick Harris, prezentatoarea de televiziunea Ellen DeGeneres şi creatorul serialului „Family Guy“, Seth MacFarlane.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite