FOTO VIDEO Staruri care au renunțat la roluri celebre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    
		    
		    
		    
		    
		    Sarah Jessica Parker                                                                                                   FOTO: Facebook
Sarah Jessica Parker                                                                                                   FOTO: Facebook

Serialul „Totul despre sex“ n-ar fi însemnat nimic fără Sarah Jessica Parker în rolul Carrie Bradshaw, iar „Breaking Bad“ n-ar fi fost la fel dacă personajul Walter White nu era jucat de Bryan Cranston. Dar ce s-ar fi întâmplat dacă altcineva ar fi obținut aceste roluri?

Ray Liotta - Tony Soprano din seria ,,Clanul Soprano“

Ne-am putea gândi că rolul lui Tony Soprano este o ofertă de nerefuzat, dar Ray Liotta a renunţat la acest serial pentru a se concentra pe activitatea cinematografică. În schimb, James Gandolfini a acceptat personajul, moment emblematic pentru istoria media, când ,,The Sopranos“ a dat startul Epocii de Aur din televiziune.

Bridget Fonda - Ally McBeal din ,,Ally McBeal“

Bridget Fonda a fost prima opţiune de pe lista regizorilor în ceea ce privește protagonista din ,,Ally McBeal“. Deşi actriţa promovase rolul, Calista Flockhart a discutat cu producătorul David E. Kelley pentru cele cinci serii. Între timp, Fonda s-a concentrat pe cariera cinematografică şi în special pe rolul din ,,Lake Placid“, o altă producţie marca David E. Kelly.

Michael Richards - Adrian Monk în ,,Monk“

Michael Richards (celebrul Kramer, din ,,Seinfeld“) a primit propunerea de a-l interpreta pe Adrian Monk, dar nu a fost interesat de acest rol. Cei de la ABC s-au reprofilat si l-au ales pe Tony Shalhoub pentru rolul detectivului cu tulburări obsesiv-compulsive din ,,Monk“, prestație pentru care acesta a câştigat trei premii Emmy.

Whitney Houston - Sandra Huxtable din ,,The Cosby Show“

Cariera lui Whitney Houston ar fi fost total diferită dacă nu ar fi refuzat rolul Sandrei (interpretat de Sabrina LeBeauf) în binecunoscutul sitcom al anilor ’80, ,,The Cosby Show“. Regizorul Jay Sandrich a declarat pentru ,,Daily Mail“ că Houston a renunţat la rol chiar înainte de a semna contractul. În ultima clipă, artista şi-a schimbat opţiunea şi le-a spus producătorilor că adevărata sa meserie este cea de cântăreaţă şi nu de actriţă, iar decât să apară în fiecare rol care i se propune, mai bine apare în fiecare concert care se ivşte.

Dana Delany - Carrie Bradshaw din ,,Sex and the City“

La începuturile carierei, Dana Delany a avut şansa de a interpreta rolul principal din ,,Sex and the City“, dar a refuzat atât această propunere, cât şi pe cea pentru rolul lui Bree din ,,Neveste Disperate“. În locul ei, Sarah Jessica Parker a acceptat rolul pentru şase sezoane şi două filme din ,,Sex and the City“. Însă care a fost motivul pentru care Delany a refuzat? ,,Nu am vrut să apar într-o producţie despre sex“, a declarat aceasta pentru publicaţia britanică ,,The Daily Mail“.

Pamela Anderson - Dana Scully din ,,Dosarele X“

Ce s-ar fi întâmplat dacă rolul lui Gillian Anderson din ,,Dosarele X“ ar fi fost interpretat de sex-simbolul Pamela Anderson? Este foarte dificil ca cineva să-și imagineze acest personaj fără actriţa care l-a consacrat.

Katie Holmes - Buffy Summers din ,,Buffy, spaima vampirilor“

Cum ar fi arătat celebrul serial cu Sarah Michelle Gellar în rolul Cordeliei (opţiunea iniţială) şi Katie Holmes în „pielea“ personajului Buffy? Potrivit zvonurilor, Holmes a renunţat la rol pentru a-şi termina liceul, dar şi-a luat revanşa un an mai târziu în ,,Dawsons Creek“. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite