„Fata din tren“ a staţionat pe prima poziţie în box office-ul românesc: câţi spectatori au mers la cinema pentru ecranizarea romanului de succes VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fata din tren/ The Girl on the Train“, cu actriţa Emily Blunt în rolul principal, a devenit cea mai vizionată premieră cinematografică în weekend-ul trecut.

Ecranizare a romanului omonim, care la nivel mondial s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare, thrillerul „Fata din tren“ a generat încasări de 518.091 lei la box office-ul românesc, 27.285 spectatori mergând să vadă filmul la cinema.

„Fata din tren“ a fost urmat în topul încasărilor cinematografice de filmele „Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi“ (19.172 de spectatori şi 425.424,00 de lei) şi de comedia românească „Două Lozuri“ (27.182 de spectatori şi 424.926,68 de lei), care a fost boicotată în mediul online de persoanele nemulţumite de apariţia episodică a lui Codin Maticiuc.

Actriţa britanică Emily Blunt joacă rolul principal în „Fata din tren“, film ce poartă semnătura regizorală a lui Tate Taylor, alături de o distribuţie de elită, din care mai fac parte şi Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.

Sursa de inspiraţie pentru romanul poliţist, plin de martori deveniţi suspecţi, a provenit chiar din experienţa de zi cu zi a scriitoarei Paula Hawkins, care făcea naveta dintr-un capăt în celălalt al Londrei. „Exista o rută anume unde trenul reuşea mereu să se strice, aşa că nu aveam de ales decât să stau pe scaun şi să mă uit pe geam, către blocurile de apartamente, de unde puteam să văd până în camerele de zi ale locatarilor“, povesteşte autoarea. „Mereu speram că voi vedea ceva interesant, deşi nu s-a întâmplat nimic special niciodată. Dar asta mi-a pus imaginaţia în funcţiune, iar de-acolo a provenit nucleul poveştii.“

Devastată încă din cauza recentului divorţ, Rachel (Blunt) îşi mai găseşte clipe de linişte observând zilnic în drumul către muncă un cuplu, pe care şi-l imaginează perfect. Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie până într-o dimineaţă când devine martora unei întâmplări şocante şi se vede implicată fără voie în dezlegarea misterului. 

O producţie DreamWorks Pictures, distribuită de Freeman Entertainment, filmul „Fata din tren“ este un thriller psihologic care din 7 octombrie poate fi urmărit pe marile ecrane din toată ţara.

   

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite