Daniel Radcliffe, mulţumit scena de sex cu un bărbat din cel mai nou film al său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Radcliffe la 17 ani când interpreta rolul lui Alan Strang din piesa de teatru controversată „Equus“
Daniel Radcliffe la 17 ani când interpreta rolul lui Alan Strang din piesa de teatru controversată „Equus“

Actorul britanic Daniel Radcliffe a acceptat mai multe provocări profesionale de-a lungul timpului şi a jucat în scene nud, însă cel mai recent film al său, prezentat zilele trecute la Festivalul de Film Sundance, a şocat audienţa. Actorul, al cărui rol presupune să facă sex cu un bărbat, a mărturisit într-un interviu recent că este „mulţumit de o scenă bine făcută“.

Filmul „Kill Your Darlings“ este o dramă independentă despre scriitorii din generaţia beat Allen Ginsberg, William S. Burroughs şi Jack Kerouac. În film, personajul lui Daniel Radcliffe (poetul Allen Ginsberg) face sex cu Lucien Carr, interpretat de Dane DeHaan. 

„Este şocant pentru că este vorba de mine“ a mărturisit Radcliffe revistei „Esquire“. „Altfel, este complet normal că-l joc pe Allen Ginsberg într-un film despre descoperirea sinelui şi despre experienţe sexuale inedite“, a adăugat el.  

„Mulţi actori şi-au sărutat pasional partenerii masculini din filme, iar Radcliffe este excelent în acest rol. Dar este greu să vezi un star ca el  simulând un act sexual atât de explicit: cu genunchii prin aer, cu iubitul deasupra lui... Să nu mai vorbim de vulnerabilitatea afişată“, notează publicaţia „Huffington Post“.

Autenticitatea actului sexual l-a încântat pe Radcliffe. „Sunt mulţumit că este o scenă bine făcută. Regizorul şi-a dorit dintotdeauna veridicitate de la o scenă de sex între doi bărbaţi. A vrut să obţină asta şi a reuşit“, a declarat Radcliffe pentru „Esquire“.

În ceea ce priveşte controversa iscată de această scenă, actorul în vârstă de 23 de ani este un pic surprins, deoarece nu se află la primul rol de acest gen. El a jucat nud în piesa de teatru „Equus“, pe când avea doar 17 ani. „Equus“ este o dramă despre un grăjdar care a făcut o obsesie erotică pentru cai. În piesă, Radcliffe, care joacă rolul grăjdarului, trebuie să simuleze plăcerea sexuală în timp ce călăreşte dezbrăcat un cal. 

„Ceea ce m-a mirat cel mai mult au fost oamenii care mi-au pus tot felul de întrebări despre scenele de sex“, a declarat Radcliffe pentru MTV, imediat după premiera filmului „Kill Your Darlings“. „Nu ştiau că am făcut «Equus»? Cei care îmi pun întrebări de felul ăsta sunt mai şocanţi decât scenele în care am jucat eu“, a încheiat actorul.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite