Cine va juca rolul lui Michael Jackson în filmul biografic dedicat megastarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmările pentru filmul biografic dedicat lui Michael Jackson vin cu o surpriză în ce privește rolul principal. Acesta va fi interpretat chiar de un nepot al cântărețului. Filmul de lung metraj va pune în lumină viața și cariera muzicală a starului muzicii pop.

 Filmul va pune în lumină viața și cariera muzicală a lui Michael Jackson
Filmul va pune în lumină viața și cariera muzicală a lui Michael Jackson

Jaafar Jackson, unul dintre nepoţii cântăreţului Michael Jackson, este cel care a primit rolul principal în lungmetrajul despre viaţa şi cariera celebrului star al muzicii pop, scrie Agerpres. Studioul Lionsgate se află în spatele acestui proiect cinematografic, intitulat „Michael”, care va fi regizat de Antoine Fuqua, un cineast cunoscut pentru numeroase producţii de mare succes, precum „Training Day” şi „The Equalizer”.

Graham King, devenit un specialist în producţii biografice după filmul premiat cu Oscar „Bohemian Rhapsody” (despre trupa Queen - n.red.), va produce acest proiect cinematografic, alături de cei doi executori ai testamentului cântăreţului Michael Jackson, John Branca şi John McClain. John Logan, scenaristul filmelor „Gladiator” şi „The Aviator” a scris scenariul acestui proiect biografic.

Jafaar Jackson va interpreta roul principal   FOTO Twitter
Jafaar Jackson va interpreta roul principal FOTO Twitter

Controversele din viața lui, încă în umbră

Michael Jackson, care a câştigat 13 premii Grammy şi a evoluat de la statutul de copil-minune în trupa Jackson 5 până a devenit cel mai mare star pop din lume, a murit în 2009 la vârsta de 50 de ani.

Potrivit companiei Lionsgate, filmul „Michael” va aborda toate aspectele din viaţa megastarului, însă deocamdată nu este clar dacă pelicula va include multe dintre controversele în care a fost implicat starul pop, ţinând cont că proiectul este realizat în colaborare cu executorii testamentari ai averii sale, care l-au apărat pe celebrul artist împotriva acuzaţiilor de abuzuri sexuale comise asupra minorilor.

Acele acuzaţii au revenit în atenţia opiniei publice după ce HBO a difuzat în anul 2019 documentarul „Leaving Neverland”. „Jaafar îl personifică pe fiul meu. E minunat să îl văd că duce mai departe moştenirea familiei Jackson de artişti şi interpreţi”, a declarat Katherine Jackson, mama cântăreţului Michael Jackson.

Jaafar Jackson, fiul unuia dintre fraţii mai mari ai megastarului, Jermaine Jackson, este la rândul său un artist în devenire şi şi-a lansat single-ul de debut, „Got Me Singing”, în 2019. Filmările de la pelicula biografică „Michael” vor avea loc în 2023.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite