Batman, anulat la Paris după atacul armat din Denver

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    
		    
		    Christopher Nolan la microfon, Morgan Freeman, Anne Hathaway şi Christian Bale       FOTO: Mediafax 
Christopher Nolan la microfon, Morgan Freeman, Anne Hathaway şi Christian Bale       FOTO: Mediafax 

Premiera pariziană a celui mai nou film din franciza Batman, ,,Cavalerul negru: Legenda renaște/ Dark Knight Rises“, programată în această seară, la Paris, a fost anulată în urma atacului armat de azi dimineață, dintr-un cinematograf din statul Colorado, relatează hollywoodreporter.com

Regizorul Christopher Nolan şi actorii din distribuţie - Christian Bale, Anne Hathaway şi Morgan Freeman - au evitat să facă declaraţii publice după ce au aflat de atentatul de la cinematograful din Denver (Colorado). În această dimineață, un bărbat a deschis focul asupra spectatorilor prezenți la lansarea filmului ,,Cavalerul negru: Legenda renaște/ Dark Knight Rises“, atacul soldându-se cu mai mulți morți și răniți. 

Cu toate că Nolan, Christian Bale, Anne Hathaway şi Morgan Freeman se aflau la Paris pentru promovarea peliculei și urmau să susțină o conferință de presă, totul a fost anulat în ultimul moment. În urmă cu două zile, agregatorul de cronici Rotten Tomatoes și-a închis secțiunea de comentarii la pagina dedicată filmului, din cauza virulenței cu care fanii au sancționat opiniile mai puțin entuziaste ale unor cronicari anglo-saxoni.

Potrivit „The Guardian“, doi critici americani, Marshall Fine și Christy Lemire, au primit chiar amenințări cu moartea. În articolul său pentru Associated Press, Lemire spune că „The Dark Knight Rises“ este „o dezamăgire memorabilă“ și că „senzația de frustrare și dezamăgire este nesfârșită“. În România, lansarea filmului este programată pentru data de 27 iulie. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite