Actorii de la Hollywood alături de care nimeni nu vrea să lucreze. Dezvăluirile cineaştilor: „Mulţumesc tuturor, cu excepţia lui Bruce Willis, care e un idiot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Megan Fox, într-o scenă din filmul „Transformers“ FOTO Paramount Pictures
Actriţa Megan Fox, într-o scenă din filmul „Transformers“ FOTO Paramount Pictures

Să fie în preajma unei vedete este dorinţa cea mai mare a multora, dar nu şi a celor care lucrează cu celebrităţile. Unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood sunt o adevărată pacoste pe platourile de filmare, fie din cauza comportamentului excentric, fie din cauza capriciilor şi a cerinţelor exagerate. Vă prezentăm în continuare o listă a celor mai dificili artişti.

Mulţi actori sunt incredibil de recunoscători pentru că au parte de un succes fenomenal şi de admiraţie publică, însă există şi câteva excepţii, artişti care pur şi simplu au pierdut din vedere faptul că, în final, sunt oameni obişnuiţi. Printre aceştia se numără Gwyneth Paltrow, Megan Fox şi Christian Bale.

Russel Crowe

Russel Crowe (51 de ani) s-a afişat de mai multe ori beat pe platourile de filmare şi este cunoscut de către cei cu care lucrează drept o persoană recalcitrantă, care se enervează foarte repede şi îşi varsă furia pe colegii săi. De exemplu, în timp ce filma pentru pelicula „Gladiatorul/ Gladiator“ (2000), actorul a criticat public scenariul, spunând: „Este o prostie, dar eu sunt cel mai mare actor din lume şi pot să fac orice să sune bine.“

Russel Crowe FOTO moviepilot.com

image

Bruce Willis

Potrivit regizorului filmului „Cop Out/ Poliţai în misiune“, Kevin Smith, Bruce Willis (60 de ani) are darul de a pune în umbră echipa regizorală, asumându-şi acest rol. Mai mult, în turneul de promovare al acestui film, Willis a refuzat să vorbească cu jurnaliştii şi să facă fotografii. Actorul american a reuşit să-l enerveze atât de tare pe Kevin Smith încât, la petrecerea de lansare a lungmetrajului, în care Bruce Willis joacă rolul personajului Jimmy Monroe, regizorul a mulţumit tuturor celor cu care a lucrat la acest film, „cu excepţia lui Bruce Willis, care este un idiot“.

Bruce Willis FOTO moviepilot.com

image

Megan Fox

Megan Fox (29 de ani) este o vedetă cu pretenţii. În opinia sa, regizorul Michael Bay era precum Adolf Hitler pe platorurile de filmare ale francizei „Transformers“ şi „a fost un coşmar să lucrez cu el“. Într-un interviu acordat revistei „GQ“, Bay a comentat declaraţiile actriţei: „Nu am fost rănit, pentru că ştiu că aşa este Megan, îi place să primească un răspuns. Şi face asta într-un mod greşit. Îmi pare rău, Megan. Îmi pare rău că te-am făcut să lucrezi 12 ore pe zi. Îmi pare rău că te-am făcut să fii punctuală. Filmele nu sunt întotdeauna călduţe şi confortabile“.

Michael Bay nu a fost singurul care a criticat-o pe Megan Fox. O parte din echipa de filmare a peliculelor din franciza „Transformers“ a sărit în apărarea regizorului: „Care este adevărata Megan Fox? Ea este foarte diferită de toţi actorii nominalizaţi sau care au câştigat premiul Oscar. Este atât de nepoliticoasă încât nu-ţi poţi imagina“.

După ce Megan Fox l-a comparat pe Michael Bay cu Adolf Hitler, Steven Spielberg l-a sfătuit pe cel din urmă să o concedieze imediat pe actriţă.

Megan Fox FOTO Getty Images

megan fox

Gwyneth Paltrow

Actriţa Gwyneth Paltrow (42 de ani), cea care nu foloseşte duşul de la sala de sport decât după ce s-a uscat complet pentru a nu intra în contact cu apa folosită de persoana de dinaintea sa, este un coşmar şi pe platourile de filmare. De exemplu, în timpul filmărilor pentru „Iron Man 2/ Omul de oţel 2“, Paltrow a evitat-o pe cealaltă actriţă din rolul principal, Scarlett Johansson, de parcă ar fi avut vreo boală contagioasă din pură gelozie şi spirit competitiv. Nici despre ceilalţi colegi de breaslă nu vorbesşte foarte frumos. „Vezi actriţe pe care le admiri (în filme – n.red.), precum Reese Whitherspoon, şi te gândeşti «O altă comedie romantică?». O vezi în filme precum «Walk the Line» şi te gândeşti «Domane, eşti (o actriţă – n.red.) atât de bună. Iar apoi, îţi spui: «De ce joacă în aceste comedii romantice proaste?» Dar, bineîneţes, totul este pentru bani şi faimă“, a spus Gwyneth Paltrow.


Gwyneth Paltrow 

Gwyneth Paltrow

Katherine Heigl

Odinioară cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood, apariţiile pretenţioasei Katherinei Heigl (36 de ani) pe marile ecrane au început să fie din ce în ce mai rare în ultima perioadă. Nici nu este de mirare dacă ţinem cont de faptul că Heigl obişnuieşte să-i critice constant pe cei cu care a lucrat şi să folosească cuvinte ofensatoare pentru a descrie proiectele din care a făcut parte. De asemenea, actriţa este incredibil de nepoliticioasă şi are pretenţii dintre cele mai exagerate. Ea a spus că filmul „Knocked Up/ Un pic însărcinată“ (2007) este „sexist“ şi susţine că nu ar accepta niciodată o nominalizarea la premiile Emmy pentru serialul „Grey’s Anatomy/ Anatomia lui Grey“ din cauza „scenariului prost scris“.

Katherine Heigl foto afp

Katherine Heigl FOTO AP

Christian Bale

Deşi este unul dintre cei mai de succes actori contemporani şi îşi ia de fiecare dată munca foarte în serios, Christian Bale (41 de ani) îşi „înnebuneşte“ colegii şi aduce echipele de filmare în pragul unei căderi nervoase, motiv pentru care nu este foarte plăcut de nimeni. Bale, însă, nu intenţionează să se facă plăcut de colegii săi şi nici nu este interesat să lege relaţii de prietenie cu aceştia, după cum însuşi a mărturisit: „Nu vreau să ştiu viaţa celorlalţi actori şi nici nu vreau ca oamenii să ştie foarte multe despre mine. Dacă nu cunoaştem viaţa privată a celorlalţi actori, putem intra mai bine în pielea personajelor. Asta este şi ideea, se pot crea alte personaje, iar eu pot crede în ele. Consider că dacă eşti un actor destul de bun, acesta este secretul longevităţii în industria cinematografică. Lasă-i pe toţi să ghicească“.

Dovadă că actorul este o persoană de-a dreptul insuportabilă pe platoul de filmare este următorul clip, în care Cristian Bale ţipă din toţii rărunchii la editorul de imagine al filmului „Terminator: Salvation/ Terminator: Salvarea“.


Christian Bale FOTO Getty Images

Christian Bale FOTO Getty

Shia LaBeouf

Majoritatea persoanelor care au lucrat cu Shia LaBeouf (29 de ani) au ceva cel puţin un lucru neplăcut de spus despre starul din „Transformers“. Cuvintele pe care le-a folosit într-un interviu, în care a spus că „studiourile îţi dau bani, se urcă în avion, aterizează pe platourile de filmare, apoi îşi stau în gât şi se ţin după tine timp de cinci luni“, demonstrează de ce. Chiar şi Harrison Ford a spus despre LaBeof, alături de care a jucat în „Indiana Jones“ că este „un mare idiot“.

Shia LaBeouf FOTO Hepta

image

Val Kilmer

Val Kilmer (55 de ani) avea atitudine de star cu mult înainte de a fi celebru. De fapt, chiar de la primul său job, la vârsta de 12 ani, când a jucat într-o reclamă pentru hamburgeri. Kilmer s-a enervat şi pur şi simplu a plecat din platou. Dar starul este cunoscut pentru atitudinea innaceptabilă pe care o are faţă de echipele de filmare, motiv pentru care a ajuns „la cuţite“ cu regizorul Joel Schumacher, în timpul turnării peliculei „Batman Forever“, în 1995.

Val Kilmer FOTO Getty Images

val kilmer foto getty images

Edward Norton

Toată lumea ştie că Edward Norton (45 de ani) este un actor foarte dedicat şi foarte pasionat de meseria sa. Tocmai acestea sunt şi motivele pentru care este, uneori, extrem de dificil.

edward norton foto getty images

Steven Seagal

Steven Seagal (63 de ani) nu este un tip dur doar în filmele în care joacă, ci şi în viaţa reală. Iar drept dovadă stau mărturiile celor cu care a lucrat. Seagal avea o adevărată plăcere să se „antreneze“ cu membrii echipei de filmare, pe care adeseori îi lovea exact între picioare.

Steven Segal FOTO Getty Images

steven segal foto getty images

James Cameron

James Cameron (60 de ani) a regizat unele dintre cele mai mari blockstere de la Hollywood, dar pentru asta şi-a împins oamenii dincolo de limite. Iar atunci când cineva voia să discute cu el despre metodele „dictatoriale“, avea o replică preferată: „Stai la coadă!“.

James Cameron FOTO Getty Images

james cameron getty
FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite