Apariţia incredibilă a ducesei de Cambridge, imediat după naştere, prilej de glume pentru proaspătele mămici din întreaga lume FOTO

0
0
Ducesa de Cambridge şi Prinţul William au devenit părinţi pentru a treia oară pe 23 aprilie FOTO Getty Images
Ducesa de Cambridge şi Prinţul William au devenit părinţi pentru a treia oară pe 23 aprilie FOTO Getty Images

După ce Kate Middleton şi-a făcut apariţia publică la numai şapte ore după naştere, arătând fără cusur, proaspete mămici din întreaga lume au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a arăta cum arată, de fapt, o femeie, în urma naşterii şi glumind pe seama discrepanţei.

După naşterea celui de-al treilea copil, Prinţul William şi Ducesa din Cambridge au făcut ceea ce ne aşteptam să facă nişte părinţii regali şi au prezentat noul membru al familiei întregii lumi.

Kate Middleton a fost, aşa cum ne-am fi aşteptat, foarte elegantă, aranjată şi zâmbind fermecător mulţimii, în ciuda faptului că născuse cu doar câteva ore în urmă. Unii oameni s-au arătat şocaţi legat de cât de uimitor a arătat, fără cusur, stralucitoare în machiaj şi pe tocuri. Acest lucru a determinat o varietate de răspunsuri, de la simpatia pentru presiunea căreia trebuie să-i facă faţă cu orice ocazie, la critici pentru a crearea unor aşteptări imposibil de mari pentru alte femei.

În timp ce unele femei s-au întrebat ce fel de vrăjitorie mai este şi aceasta, altele au comparat-o pe ducesă cu Wonder Woman sau postat propriile fotografii, cele mai bune reacţii sunt de la femeile care împărtăşesc propriile lor fotografii hilare care arată adevărata faţă a mămicilor după naştere, pentru că nu toate femeile îşi permit luxul unei echipe de profesionişti în make up şi hairstyling care să stea la dispoziţia lor.

În continuare, vă prezentăm o parte dintre fotografiile mămicilor care au circulat pe internet, colectate de Bored Panda.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Showbiz


Ultimele știri
Cele mai citite