Actorul care îl joacă pe regele Renly Baratheon în „Game of Thrones“ vine la Comic Con 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul britanic Gethin Anthony, care l-a portretizat pe regele autoproclamat Renly Baratheon în „Game of Thrones“, va veni la Bucureşti în cadrul East European Comic Con, eveniment ce va avea loc în perioada 18-20 mai la Romexpo.

Gethin Anthony va fi prezent la East European Comic Con în prima zi a evenimentului, vineri, pentru un panel, dar şi sâmbătă, când va oferi autografe şi poze. 

Renly Baratheon a reprezentat un personaj important în jocurile de putere din Westeros, pretinzând dreptul său de a conduce cele şapte regate dupa moartea fratelui Robert Baratheon. Carismatic şi apropiat de supuşi, drumul lui Renly către Tronul de Fier este acoperit de obstacole printre care cele puse de celălalt frate al său, Stannis Baratheon, dar şi de familia Lannister. Gethin Anthony a declarat ca i-a placut foarte tare să îl interpreteze pe Renly pentru ca „este un bărbat fantastic care crede în Westeros şi îl priveşte drept un loc iluminat şi plin de cultură. Marele lui avantaj – şi de aceea se şi descurcă în această lume – este că se înţelege bine cu oamenii.“

Actorul de origine britanică a mai apărut şi în seria TV „Aquarius“, unde l-a jucat pe infamul criminal Charles Manson, dar şi in filme precum „Kodachrome“ şi „First Kill“. Anthony nu s-a ţinut departe nici de scena teatrului, dar nici de jocurile video, oferindu-şi vocea pentru două producţii EA: „Dragon Age: Inquisition“ şi „Mass Effect: Andromeda“.

Gethin Anthony completează astfel lista actorilor de la Hollywood care vor fi prezenţi la East European Comic Con Con presented by Kaufland. Britanicul este cel de-al cincilea actor anunţat până acum, după Andrew Scott („Sherlock“), Jim Beaver („Supernatural“, „Deadwood“), Giancarlo Esposito („Breaking Bad“, „Better Call Saul“) şi Chris Rankin („Harry Potter“). Din păcate însă, Chase Coleman („The Originals“, „Boardwalk Empire“) nu va mai putea ajunge la Bucureşti din cauza unor obligaţii profesionale survenite în ultimul moment.

Pe de altă parte, ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, „V for Vendetta“), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men“, „Moon Knight“, „X-Factor“, „Batman Eternal“ şi „Superman Unchained“) şi Maya & Yehuda Devir (cunoscuţi pentru ilustraţiile ingenioase ale vieţii lor de zi cu zi) vor lua parte la East European Comic Con 2018.

Ca în fiecare an, se preconizează o ediţie East European Comic Con plină de noi surprize în materie de actori, expozanţi, activităti, jocuri video şi nu numai, menţinându-şi statutul de cel mai important eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate din estul Europei.

Abonamentele valabile pentru toate cele trei zile se pot achiziţiona online pe site-ul comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din reţeaua Eventim. 

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite