Ce influenţă poate avea asupra pshicului o operaţie de implant silicon?

Ce influenţă poate avea asupra pshicului o operaţie de implant silicon?

Exigenţele estetice din zilele noastre sunt din ce în ce mai mari. Totul trebuie să arate perfect. Nasul, linia gâtului, buzele, sprâncenele, bărbia, sâni, talia, coapsele, şoldurile, abdomenul, fesele, gambele, toate au anumite standarde de frumuseţe pe care şi le doresc din ce în ce mai multe femei. Astfel se face că intervenţiile estetice au devenit o obişnuinţă chiar şi pentru persoane a căror   imagine nu este o sursă de venit.

Toate aceste etaloane de frumuseţe devin de multe ori o sursă de frustrare pentru multe femei ale căror forme sunt un pic altfel decât cele acceptate astăzi de societate. Pentru a scăpa de această obsesie, care le poate scade de multe ori stima de sine şi poate duce chiar şi la deprsie, în unele cazuri singura salvare pare să vină din partea unui chirurg plastician.

Una dintre cele mai solictate operaţii în acest sens este intervenţia de mărire a sânilor. Sunt multe femei pentru care forma sânilor sau aspectul lor inestetic pot fi o sursă  de nelinişte şi pot genera un disconfort continuu. Pentru multe dintre acestea doar corectarea acestui inconvenient poate aduce liniştea şi echilibrul mult dorit.

Însă pentru a beneficia de o intervenţie reuşită va trebui să apelaţi la o clinică estetică cu recomandări, care dispune de medici cu experienţă, ce vă pot oferi o consultaţie profesionistă şi rezultatele cele mai potrivite. Cea mai indicată  intervenţie în acest sens poate fi operatia de implant silicon by Dr. Renert.

De ce este foarte importantă clinica estetică la care apelaţi?

Pentru a avea parte de o intervenţie estetică reuşită alegerea clincii la care mergem pentru operaţie este extrem de importantă. Fiind vorba despre o intervenţie chirurgicală, ce presupune o anestezie şi implică o perioadă de recuperare mai mare, calitatea serviciilor şi garantarea celor mai bune condiţii de igienă este esenţială. Vechimea, autoritatea, recunoaşterea şi recomandările venite din partea unor cliente mulţumite pot cântări foarte greu în luarea deciziei.

Dotările medicale de ultimă generaţie, pricepera medicilor şi a personalului medical sunt elemente cheie pentru reuşita unei intervenţii estetice. De asemenea, tratamentul primit înainte de opraţie şi în perioada imediat următoare de revenire, amabilitatea personalului, oferirea celor mai bune sfaturi şi reţete de recuperare sunt foarte importante pentru stare psihică şi pentru confortul pacientului operat.

De ce est important să apelaţi la un chirurg pastician renumit, aşa cum este Dr. Renert?

Pentru reuşita unei intervenţii reuşite cel mai important aspect este reprezentat de nivelul de performanţă al chirurgului plastician. Acesta trebuie să fie pe lângă un bun profesionist şi un psiholog desăvârsit. El trebuie să afle încâ de la consultul preliminar care sunt motivele pentru care o persoană vrea să recurgă la acest gen de operaţie de implant cu silicon. Dacă persoana este echilibrată emoţional şi conştientă atât de implicaţiile pe care această intervenţie le va avea, cât şi de faptul că va trebui pentru reuşită să respecte un program strict de recuperare atunci intervenţia poate intra în linie dreaptă. Nu trebuie uitat că aceasta trebuie şi să aibe răbdare până se vor vedea rezultatele finale.

Sfaturile pe care le poate primi o pacientă de la un chirurg plastician cu experienţă pot fi esenţiale. Există paciente care îşi doresc implanturi ce nu se potrivesc  fizionomiei şi care în timp le pot aduce prejudicii de sănătate mai mari decât avantajele pe care le-au câştigat. De la dureri de spate, disconfort permanent şi limitarea posibilităţilor de mişcare, până la nevoia de a recurge la o nouă intervenţie chirurgicală pentru a schimba acest tip de implant nepotrivit.

Pentru a asigura reuşita alegerii şi obţinerea celui mai bun rezultat, medicul specialist va efecta obligatoriu un consult, în care se va măsura dimensiunea toracelui şi se vor căuta cele mai potrivite soluţii de implant, care să fie în echilibru cu celelalte dimensiuni ale corpului.

Nu trebuie să pierdem niciodată din vedere că reuşita unei intervenţii chirurgicale ţine în bună masură de experinţe şi dedicarea în domeniu a chirurgului plastcian.

De ce să alegem operaţia de mărire a sânilor cu implant silicon?

Implanturile cu silicon sunt cele mai utilizate implanturi mamare. La ora actuală tehnologia folosită şi tipul acestora au evoluat foarte mult, rezultatul fiind obţinerea unor sâni cu formă şi aspect cât mai natural. De asemenea şi durata de viaţă a acestora este mult mai mare, ajungând până la 10 ani.

Pentru reuşita intervenţie de mărire a sânilor urmează procesul de recuperare, în care pacienta trebuie să fie conştientă de consecinţe şi trebuie să respectate o serie de măsuri stricte, absolut obligatorii. În perioada de recuperare, pacienta va fi extrem de atentă la orice semn suspect şi va comunica în permanenţă cu doctorul în legătură cu  orice problema ar suspecta.

Avantajele acestui tip de operaţie prin implant silicon sunt:

  • aspectul estetic natural
  • rezultate cu durată de viaţă mai mare

Dezavantajele ar fi:

  • o perioadă mai mare de recuperare
  • rămân cicatrici pe corp.

Pentru a avea parte de cele mai bune servicii medicale ale unei clinci estetice şi de experienţa unui chirurg plastician de excepţie accesaţi pentru detalii site-ul Dr-renert.com!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: