Tratamente naturiste în caz de infertilitate

Tratamente naturiste în caz de infertilitate

Infuzia de pătlagină îţi poate fi de ajutor în caz de infertilitate

Infertilitatea la femei poate avea mai multe cauze, de la hrana necorespunzătoare la un stil de viaţă sedentar şi alte probleme la are sunt predispuse femeile, cum ar fi constipaţia. În acest articol vă prezentăm tratamente naturiste pentru infertilitatea la femei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Infertilitatea la femei poate avea mai multe cauze, de la hrana necorespunzătoare la un stil de viaţă sedentar şi alte probleme la are sunt predispuse femeile, cum ar fi constipaţia. Se ştie din străbuni că atunci când intestinul gros nu este curăţat corespunzător, posibilitatea de a rămâne însărcinată scade.

Deci rezolvarea problemelor de constipaţie sau orice probleme legat de intestinul gros pot ajuta la creşterea fertilităţii. Oricât de ciudat ar părea, în America sunt foarte la modă masajele anale, care se fac cu ajutorul unor dilatatoare rectale, care sunt cumpărate de obicei de femei sau bărbaţi cu probleme legate de infertilitate.

Infuzie de pătlagină

Datorită mucilagiilor şi unor produşi de hidroliză, substanţele conţinute în pătlagină, au proprietăţi emoliente, uşor laxative. Băută ca tratament în tuse, infuzia de pătlagină poate fi extrem de bună pentru problemele legate de constipaţie, care să ajute la golirea intestinului gros, astfel crescând posibilitatea de a rămâne gravidă. Siberienii foloseau cu succes 3 căni pe zi de ceai de pătlagină, făcut dintr-o cană de apă fiartă 3 minute cu o lingură de seminţe de pătlagină.

Află ce alte tratamente naturiste sunt recomandate în caz de infertilitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările