Plante care calmează durerea

Plante care calmează durerea

Leacurile naturiste sunt o variantă la îndemână care te ajută să scapi de durerile persistente.

Fie că este vorba de dureri articulare, de stomac sau migrene, remediile naturiste îţi vin în ajutor. Multe dintre leacurile naturiste sunt, de cele mai multe ori, la îndemână, şi te ajută să scapi de neplăceri şi să-ţi reiei activităţile cotidiene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Menta alungă migrenele

Ceaiul de mentă alină durerea de cap. De asemenea, are capacitatea de a diminua nivelul de stres şi de a oferi organismului energia de care are nevoie. Peste o linguriţă de frunze de mentă uscate şi mărunţite se toarnă o cană de apă fiartă, după care se lasă la infuzat 30 de minute. Se strecoară, se îndulceşte după gust, cu miere. Se beau câte 3 căni pe zi, după mesele principale. Nu se administrează pe perioade îndelungate, deoarece produce obişnuinţă.

Cuişoarele combat durerile de dinţi

Uleiul de cuişoare este un bun remediu care te scapă de durerile dentare. Durerile de dinţi şi măsele pot fi combătute prin introducerea cuişoarelor în cavitatea măselei cariate sau prin mestecarea lor de 3-4 ori pe zi. Mai este eficientă şi masarea dinţilor şi gingiei cu un tampon de vată, înmuiat într-un amestec de 15 picături ulei de cuişoare la o lingură ulei de floarea soarelui.

Descoperă plantele care calmează durerea pe clickpentrufemei.ro

 

Cum tratezi durerile de cap?

Sucul de mere alungă durerea de cap

 

citeste totul despre: