Planta care te scapă de pietrele de la rinichi

Planta care te scapă de pietrele de la rinichi

Pătrunjelul te poate ajuta să combaţi retenţia de apă şi formarea pietrelor la rinichi.

Tot mai multe persoane se confruntă cu probleme renale, indiferent că este vorba de nisip, pietre la nivelul rinichilor sau chiar al vezicii biliare. Aceste probleme pot fi evitate folosind o simplă plantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întreg organismul este făcut astfel încât de câte ori apare o problemă, acesta să se regenereze, astfel rinichii transportă prin intermediul urinei toxine spre a le elimina.

În cazul în care s-au format calculi, aceştia se pot dizolva pentru a se elimina fără un disconfort major. O simplă plantă, extrem de utilă te poate ajuta să scapi de această problemă, şi ne referim bineînţeles la pătrunjel.

Infuzia de pătrunjel

Într-un litru de apă pune la fiert o legătură de pătrunjel verde tocat mărunt şi lasă la să fiarbă maxim 10 minute. Strecoară apoi infuzia, las-o să se răcească şi timp de o lună consumă câte o ceaşcă din această infuzie zilnic. Astfel vei elimina atât nisipul cât şi orice fel de altă substanţă de la nivelul rinichilor.

Poţi de asemenea ca infuzia obţinută să o împarţi în 3 căni, una să o bei dimineaţa pe stomacul gol, şi celelalte două căni la prânz şi respectiv la cină. Pe parcursul zilei nu trebuie să consumi nici un alt aliment, decât apă. În felul acesta pietrele existente se vor elimina dizolvându-se în nisip. Această metodă se practică doar o zi.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte metode de detoxificare poţi încerca!

VIDEO. Exerciţii pentru musculatura gâtului

10 complicaţii ale rinichiului polichistic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările