Lăptişorul de matcă, secretul tinereţii

Lăptişorul de matcă, secretul tinereţii

Pentru a beneficia de proprietăţile lăptişorului de matcă pur se recomandă a fi consumat în cure de 6 săptămâni.

Un stimulent natural şi perfect pentru a-ţi întări imunitatea şi a te bucura de o sănătate de fier, lăptişorul de matcă ar trebui să fie principalul tău atu atunci când vrei un ten frumos, fără riduri sau cearcăne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un remediu perfect pentru echilibrarea corpului tău, un antibiotic, antiviral şi antifungic natural.

Truditoarele albine îţi pun la dispoziţie o gamă largă de produse de la miere până la lăptişorul de matcă, păstură, propolis sau polen pentru a avea grijă de sănătatea ta.

Nu degeaba se spune că lăptişorul de matcă este hrana albinelor, mai ales a reginei stupului. Această sursă de hrană ajută regina să crească mult mai repede decât restul şi să trăiască de 40 de ori mai mult.

Conţine substanţele nutritive necesare corpului tău

Este un compus bogat în complexul vitaminic B, minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor sau fier, aminoacizi esenţiali, proteine, enzime şi acidul 10HDA care luptă în mod eficient împotriva virusurilor. Practic, l-am putea defini ca elixirul sănătăţii, mai ales că are în compoziţia sa acidul pantotenic ce se regăseşte în vitamina B5.

Este un aliat ideal mai ales în perioadele stresante, în care eşti lipsit de tonus, nu poţi să dormi sau ai probleme cu fertilitatea.

Are un rol extraordinar în dezvoltarea şi buna funcţionare a sistemului nervos, ajută la refacerea sinapselor şi a celulelor nervoase.

Cum se administrează

Pentru a beneficia de proprietăţile lăptişorului de matcă pur se recomandă a fi consumat în cure de 6 săptămâni, cu administrare sublinguală, dimineaţa cu 20 de minute înainte de prima masă. Se păstrează la frigider şi se poate consuma chiar şi combinat cu mierea de albine, în 500 de grame de miere crudă se pun 10 grame de lăptişor.

Află pe clicksanatate.ro cum se prepară masca antirid cu lăptişor de matcă!

Din ce cauză a dispărut vaccinul Polidin

Siropul din ghimbir cu miere te răcoreşte pe caniculă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările