Secretul pentru a nu te îngrăşa de sărbători

Secretul pentru a nu te îngrăşa de sărbători

După fiecare masă, mai ales în această perioadă, acordă-ţi măcar 30 de minute de a te plimba, pentru a nu ajunge să iei mult în greutate.

Pe ultima sută de metri din acest an, în goana după cadouri şi cumpărături pentru masa plină de bucate, adu-ţi aminte să ai grijă de silueta şi de sănătatea ta. Iată care este secretul pentru a nu lua în greutate de sărbători fără a te abţine de la excesele culinare!

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele libere de la finalul anului este un prilej pentru a sta mai mult lângă cei dragi, de a savurat multe bucate tradiţionale, însă ce se întâmplă cu sănătatea şi silueta ta?

Dacă te-ai chinuit tot anul să fii activ să respecţi un regim alimentar corespunzător şi sănătos, bucatele din faţa ochilor din perioada imediat următoare nu sunt tocmai în tonul echilibrat şi armonios în care trebuie să fie sănătatea ta.

Fii activ chiar dacă eşti în concediu

Dacă te gândeai cu nerăbdare la zilele în care să stai acasă în pat, şi să nu faci absolut nimic înafară de a mânca şi a te uita le filme, ei bine, pe lângă aceste cerinţe ale tale încearcă să adaugi un singur lucru şi anume: mişcarea!

Starea de oboseală din organism este dată câteodată şi de circulaţa sangvină deficitară ce nu poate oxigena corespunzător întreg organismul şi mai ales creierul.

După fiecare masă, mai ales acum în această perioadă, acordă-ţi măcar 30 de minute de a te plimba, fie chiar şi prin jurul blocurilor dacă nu ai un parc aproape.

Invită-i pe cei dragi la o plimbare în parc, o vizită pe un traseu montan sau chiar la sala de sport măcar pentru a vă bucura de o saună.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte măsuri poţi lua pentru a nu lua în greutate de sărbători!

Greşeli matinale care te obosesc pe parcursul zilei

Chisturile ovariene, motiv de îngrijorare?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările