Viorel Cataramă se alătură provocării lansate de suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Cataramă FOTO Eduard Enea
Viorel Cataramă FOTO Eduard Enea

Omul de afaceri Viorel Cataramă a anunţat că Grupul de firme Elvila se alătură protestului iniţiat de antreprenorul Ştefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova. Aşadar, pe 15 martie, Cataramă va întrerupe activitatea timp de 15 minute.

Răspunzând provocării lansate de antreprenorul sucevean, Viorel Cataramă a provocat la rândul lui pe alţi trei antreprenori - Dumitru Bălan, Adrian Mărginean şi Daniel Costaş.

„Grupul de firme ELVILA, cu un număr de 1000 de angajaţi, răspunde provocării lansate de antreprenorul Ştefan Mandachi şi va opri lucrul în 15 martie, ora 15, pentru 15 minute. Susţinem construirea de autostrăzi! Îi provoc, la rându-mi, pe antreprenorii Dumitru Bălan, din Botoşani, Adrian Mărginean, din Cluj şi Daniel Costaş, din Oradea, să ni se alăture în acest demers", a precizat Viorel Cataramă, citat de Mediafax.

Ştefan Mandachi a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. „Monumentul autostrăzii“ va fi inaugurat pe 15 martie, ca formă de protest faţă de faptul că acestei regiuni a ţării îi lipseşte o infrastructură rutieră. Totodată, Mandachi a anunţat că la ora inaugurării va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează, şi i-a provocat pe Ion Ţiriac, George Becali şi Viorel Cataramă să i se alăture. Fiecare susţinător nou este încurajat să provoace la rândul lui alte trei persoane.

Citeşte şi: Cine este Ştefan Mandachi, afaceristul care a construit din fonduri proprii primul metru de autostradă din Moldova

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite