VIDEO Dragnea, atac furibund: Securiştii şi-au făcut două partide. Pe stânga e partidul lui Maior şi Coldea - Pro România. Pe dreapta e partidul lui Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Liviu Dragnea FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Liderul PSD Liviu Dragnea a atacat dur atât alianţa USR-PLUS, cât şi partidul condus de Victor Ponta, care a ”transferat” mai mulţi parlamentari social-democraţi în ultimele zile.

”Securiştii şi-au făcut două partide.Pe stânga este partidul lui Maior şi Coldea - Pro România. Pe drepata e partidul lui Cioloş. Faptul că au început să deschidă conservele arată o mare disperare”, a spus Liviu Dragnea după CEX-ul PSD. 

Întrebat dacă PSD mai are majoritate în Parlament, după ce mai mulţi parlamntari au trecut la PRo România, Dragnea a răspuns: ”Majoritatea parlamentară nu s-a pierdut. Majoritatea se verifică la legi şi la moţiuni de cenzură”. 

Întrebat dacă vor mai pleca aleşi din PSD, Liviu Drganea a spus: ”Dacă nu mai e niciun coperit în PSD, nu mai pleacă. Dacă mai e, mai pleacă”.

PSD s-a reunit azi în prima şedinţă a Comitetul Executiv din acest an. Liviu Dragnea a anunţat că va tăia, în Parlament, bugetele serviciilor secrete şi va realoca banii la Sănătate, pentru a acorda gratuit vitamina D pentru copii. Liderul PSD i-a atacat pe Klaus Iohannis, Gabriela Firea, Victor Ponta, Tudorel Toader şi Dacian Cioloş.

.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite