Victor Ponta: „Facem o altă nominalizare dacă nu este în regulă Silaghi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat marţi seara, în cadrul unei emisiuni de televiziune că, nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru funcţia de ministru al Transporturilor nu a fost respinsă, pentru că dacă acest lucru se întâmpla, liderul de la Palatul Victoria ar fi făcut o altă propunere.

Opţiunea formaţiunii politice USL rămâne în continuare Ovidiu Silaghi, dar în cazul în care acesta ar fi respins, o altă nominalizare ar fi înaintată de prim-ministrul României. 

De asemenea, Victor Ponta a afirmat că nu are idee de conţinutul citaţiei primite de Ovidiu Silaghi din partea Parchetului: „Nu mi-a zis. Probabil a primit-o după ce l-am desemnat ca ministru şi trebuie să se prezinte înainte de 23 august. Facem o altă nominalizare dacă nu este în regulă Silaghi. Vreau să fie un ministrul al Transporturilor care se ocupe de contractul CFR Marfă. Eu nu am timp de acest lucru”, a declarat liderul de la Palatul Victoria.

Vizita realizată de Traian Băsescu la autostrada Transilvania-Arad a fost taxată de Victor Ponta, fiind interpretată drept un mod de promovare a Elenei Udrea de către preşedintele României.   

“Domnul Băsescu, în acest moment, nu mai are nicio treabă. El vrea să o facă pe Udrea preşedinte(...)Băsescu se plimbă din loc în loc. Dumneavoastră sunteţi cu camerele după el. Acesta e circul de vară”, a afirmat prim-ministrul României. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite