Victor Ponta despre reconcilierea cu Băsescu - "Este nevoie de doi pentru a dansa tango"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul român Victor Ponta le-a declarat astăzi jurnaliştilor străini că a "învăţat lecţiile" după criza care a zguduit România în ultimele săptămâni şi criticile Uniunii Europene legate de metodele utilizate în încercarea de a-l destitui pe preşedintele Traian Basescu, relateaza AFP. Asta după ce, dimineaţă, ziariştilor români le spunea că respinge ideea unei viitoare negocieri cu preşedintele suspendat.

"Mi-am învăţat lecţiile din această perioadă", a spus Ponta, într-un interviu acordat pentru cinci ziarişti străini, printre care şi reporterul AFP, admiţând că "imaginea internaţională a României a fost afectată".

Primul ministru a promis că nu va căuta "confruntarea" cu rivalul său de centru dreapta, preşedintele Traian Băsescu, a cărui tentativă de destituire a eşuat, din cauza nerealizării pragului de validare a referendumului de duminică.

Victor Ponta a subliniat însă că nu ştie care va fi atitudinea rivalului său. "Este nevoie de doi pentru a dansa tango", a arătat prim-ministrul.

Dimineaţă, întrebat dacã în acest moment existã o rupturã între Excutiv şi Preşedinţie, Victor Ponta le-a spus ziariştilor români cã existã o ruptură totalã între Traian Bãsescu şi clica lui şi poporul român.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite