Vadim despre cei care l-au huiduit: "Mutanţi cu capete rase"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vadim şi tinerii din PRM, pe când aceştia credeau în el
Vadim şi tinerii din PRM, pe când aceştia credeau în el

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a spus că a fost huiduit vineri, la intrarea în sediul Realitatea TV, de câţiva "gunoieri şi măturători ţigani", "bătăuşi cu ora" şi "mutanţi cu capete rase şi haine negre".

Vadim a fost aşteptat, vineri seară, în faţa Casei Presei, de un grup de tineri care au început să îl huiduie pe Tribun pentru decizia de a dizolva organizaţia de tineret. Vadim susţine într-un comunicat citat de realitatea.net că cei care l-au huiduit n-au nicio legătură cu partidul şi au fost plătiţi să protesteze.

"Analizînd, cadru cu cadru, imaginile filmate de operatorii postului Realitatea TV, în seara zilei de vineri, 7 octombrie, un colectiv format din membri marcanţi ai PRM şi specialişti în munca de informaţii a ajuns la următoarele concluzii (asociate şi cu datele furnizate de oameni cu funcţii de răspundere la Primăria Capitalei):

1) Aşa-zisul protest contra mea a fost o diversiune penibilă, pusă la cale de Alina Alupoaie şi Radu Geonea, daţi afară din PRM;

2) La această înscenare jenantă a participat doar gaşca din jurul escrocilor Alupoaie şi Geonea: Adrian Marin şi Marius Dinu (?!), care făceau scandal că i-am dat afară ca pe nişte măsele stricate. Restul nu fac parte din PRM, ei fiind gunoieri şi măturători ţigani, salariaţi ai Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (cca. 15 la număr) şi bătăuşi cu ora, de la firma Guard Alarm System SRL, patron un oarecare Ilie Marius (cca. 10 mutanţi cu capete rase şi haine negre), care au şi forţat intrarea în Televiziune)", a spus Vadim.

Citeşte şi: Vadim, învins de tineri pe internet

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite