Udrea, despre Traian Băsescu: „Are cea mai mare credibilitate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul
Elena Udrea FOTO Arhiva Adevărul

Elena Udrea a declarat miercuri, la Deva, unde şi-a prezentat moţiunea pentru şefia PDL, că s-ar bucura dacă Traian Băsescu s-ar întoarce în politică, deoarece este „cel mai credibil al dreptei“. Undrea susţine că ar lucra alături de şeful statului pentru a construi dreapta politică românească împreună, în jurul PDL.


„Ne bucurăm dacă a decis să se întoarcă în politică, aşa cum a anunţat, pentru că Traian Băsescu este cel mai credibil al dreptei, în acest moment. Are cea mai mare credibilitate, mai mare şi decât a partidului şi decât a liderilor PDL. Este cel care din 2005 a avut ca proiect construirea unei formaţiuni politice de dreapta, puternice. Cred că este un proiect care merită atenţia preşedintelui şi mă bucur că o are“, a declarat Udrea.

De asemenea, Udrea a spus că ar lucra alături de Traian Băsescu la reconstrucţia dreptei în România.

"Aş lucra alături de el. Sigur că da. În opinia mea, proiectul politic al dreptei româneşti trebuie să se construiască în jurul Partidului Democrat Liberal. Şi îmi doresc ca, după 2014, dacă domnul preşedinte Traian Băsescu se întoarce în partid, în politică, să reconstruim, să continuăm parteneriatul pe care l-am început şi să construim dreapta politică românească împreună, în jurul Partidului Democrat Liberal“, a mai spus Udrea, subliniind că parteneriatul cu Traian Băsescu este important şi acum pentru PDL şi va fi important şi după 2014.

Traian Băsescu a declarat în urmă cu câteva zile la Digi24 că i-a văzut pe liderii PDL Vasile Blaga şi Elena Udrea dând asigurări că îl vor primi în partid.

„N-am spus că mă întorc la PDL“, a spus Băsescu, menţionând că nu vrea să se întoarcă într-un partid care îşi îngroapă şansele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite