Tudose pune tunurile pe PNL: Toată țara a văzut că premierul a fost singur la negocierile cu fermierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Tudose, eurodeputat și coordonator al campaniei PSD pentru europarlamentare, i-a criticat pe cei din PNL pentru că la negocierile cu fermierii „au fost ocupaţi”, deşi la momentul grevei profesorilor Marcel Ciolacu, în calitate de partener de guvernare, s-a dus alături de Nicolae Ciucă.

Mihai Tudusoe, coordonatorul PSD pentru europarlamentare FOTO Mediafax
Mihai Tudusoe, coordonatorul PSD pentru europarlamentare FOTO Mediafax

Întrebat cum vede retrospectiv modul cum au ales liberalii să se implice în gestionarea situației dificile cu transportatorii, pentru că nu a fost prea vizibili, Mihai Tudose a precizat:

„Aici nu a fost vorba de cum ne simţim, ci e evident că suntem noi doi aici. Nu trebuie să mai invocăm faptul că nu e nu ştiu cine. E clar. Toată ţara a văzut că a fost premierul singur la aceste negocieri, fără partenerii de guvernare. Aşa au decis domniile lor să joace”, a declarat reprezentantul PSD la Prima TV. 

Chestionat dacă au fost reproșuri, Tudose a punctat că „reproşul este, prin esenţa lui, o chestie tardivă. Nu ai făcut, nu ai venit, nu s-a întâmplat după. În momentele acelea, nu au fost, au fost ocupaţi”.

Contraexemplul cu greva profesorilor

Întrebat dacă a fost o strategie politică a PNL de a nu participa la aceste negocieri, europarlamentarul a reamintit de greva profesorilor de anul trecut, când Marcel Ciolacu s-a prezentat la discuţii în calitate de co-preşedinte al coaliţiei de guvernare.

„Probabil că da, să nu deconteze electoral”, a subliniat Tudose, care a punctat că a fost o abordare de tipul „Acum aţi luat guvernarea, bucuraţi-vă de ea! În contrapartidă cu greva profesorilor de anul trecut când preşedintele PSD, domnul Ciolacu, în calitate de co-preşedinte al coaliţiei s-a dus şi a stat lângă premierul de atunci, Ciucă la tot ce înseamnă manifestări şi a dat piept cu nemultumirile găsind o soluţie, asumându-şi responsabilitatea guvernării”, a conchis reprezentantul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite