Tensiuni în PNL: „Ditamai echipa câştigătoare nu a fost în stare să genereze o singură propunere de premier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Preşedintele PNL, Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul Alexandru Kocsis, ales apropiat de Ludovic Orban, critică noua conducere a PNL pentru faptul că nu mers cu nicio propunere de premier, deşi ar vrea să guverneze din nou.

„Deci, ditamai #echipacâştigătoare nu a fost în stare să genereze o singură propunere de premier. 

Dacă se uitau puţin în afara "echipei câştigătoare" găseau uşor vreo 4-5 propuneri: Ludovic Orban, Ilie Bolojan, Siegfried Mureşan, Dan Motreanu, Violeta Alexandru şi lista ar putea continua”, a scrie pe contul său de Facebook Alexandru Kocsis. 

Delegaţia PNL a mers la consultările de la Palatul Cotroceni fără nicio propunere de premier. Ulterior, Florin Cîţu a punctat faptul că Dacian Cioloş, propunerea lui Klaus Iohannis pentru demnitatea de şef al Guvernului, va trebui să negocieze în primul rând cu AUR şi PSD pentru noua majoritate parlamentară.  

„Am luat act de desemnarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis. De astăzi, responsabilitatea lui Dacian Cioloş, ca premier desemnat, este una imensă. Are acum posibilitatea să negocieze cu partidele care au susţinut moţiunea de cenzură (PSD şi AUR), pentru a forma majoritatea necesară învestirii unui guvern stabil”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Cîţu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite