Tăriceanu vrea acord politic cu PSD până în 2024. Ce spune despre candidatul comun la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a atras atenţia că PSD şi ALDE ar trebui să aibă un candidat comun la prezidenţiale şi a propus un acord cu PSD pentru a guverna nu până în 2020, ci până în 2024.

„Propun un acord bazat pe o coaliţie care să guverneze România până în 2024. Vreau ca acordul să ducă la Cotroceni un preşedinte echilibrat onest şi devotat. Devotat ţării noastre, vreau să spun“, a declarat preşedintele Senatului. 

„Vă chem să ducem la Cotroceni un preşedinte adevărat, un preşedinte preocupat de bunăstarea românilor, nu doar de interesele găştilor din spatele său. Avem nevoie de un preşedinte sensibil la nevoile celor mulţi, sensibil la care nevoile celor nefavorizaţi de soartă“, a completat Călin Popescu Tăriceanu..

De asemenea, liderul ALDE le-a recomandat celor din PSD să încheie competiţia internă după congres şi să se pregătească pentru noile lupte cu Opoziţia.  

„În fine, vreau să spun că orice cursă electorală e o competiţie. Azi aveţi o bătălie de dat, dar vă invit să fiţi înţelepţi“, le-a transmis Tăriceanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite