Sorin Grindeanu: Vrem să vedem care este pasul doi, după ce Florin Cîţu pleacă. Există un program de guvernare USR - AUR?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu, FOTO captura video Digi24
Sorin Grindeanu, FOTO captura video Digi24

Sorin Grindeanu a vorbit marţi seara la Digi24 despre actuala criză politică şi despre ce ar putea urma după căderea Guvernului Cîţu. "Ne-ar interesa să vedem care este pasul doi. Ce se întâmplă după ce Florin Cîţu pleacă. Există un program de guvernare USR cu AUR? Că dacă au făcut o moţiune comună, mă gândesc că e şi pasul doi”, a spus social-democratul.

Sorin Grindeanu: Vrem să vedem care este pasul doi, după ce Florin Cîţu pleacă. Există un program de guvernare USR – AUR? Ne-ar interesa aceste discuţii, că aşa se poartă, să vedem care este pasul doi. Ce se întâmplă după ce Florin Cîţu pleacă? Există un program de guvernare USR cu AUR? Că dacă au făcut o moţiune comună, mă gândesc că e şi pasul doi.

Mă gândesc că Florin Cîţu trebuie să ia act de demisiile celor şase.. Să le înainteze către Cotroceni, cred, să numească nişte înlocuitori, în acel moment se schimbă compoziţia politică a guvernului, şi conform Constituţiei este un termen maxim de 45 de zile în care Florin Cîţu trebuie să vină în Parlament pentru un nou vot de încredere. Pe care PSD-ul nu-l va da. Ca să închidem subiectul.

Florin Cîţu, din punctul nostru de vedere, e picat. În orice calcule facem.

Ne-ar interesa aceste discuţii, că aşa se poartă, să vedem care este pasul doi. Ce se întâmplă după ce Florin Cîţu pleacă? Există un program de guvernare USR cu AUR? Că dacă au făcut o moţiune comună, mă gândesc că e şi pasul doi.

Vor să discute şi cu noi lucrul ăsta? Suntem deschişi. Lucrul ăsta îl spunem de fiecare dată. Suntem deschişi unei discuţii despre România şi despre pasul doi.

Noi credem că în acest moment, cea mai bună cale pe care putem să o luăm – pentru că altfel intrăm doar în soluţii de moment – e să mergem către alegeri anticipate. Ştiu că e o premieră în România, sunt destul de greu de făcut aceste lucruri. Ştiţi că de fiecare dată poporul are dreptate. Şi când se ceartă toată clasa politică, pentru că asta e imaginea de azi a României, trebuie să te întorci la popor. Nu văd altă soluţie. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite