Grindeanu: E un circ în actuala Putere. PSD nu intră în acest circ. Îi invităm pe ceilalţi să avem discuţii pe textul moţiunii PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moţiune FOTO Inquam Photos / George Călin
Moţiune FOTO Inquam Photos / George Călin

Vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a lansat un nou apel către parlamentarii celorlalte partide să discute pe marginea textului moţiunii de cenzură redactat de PSD, precizând că miniştrii USRPLUS nu şi-au înaintat încă demisiile din Guvern, aşa cum au spus, iar PSD nu intră în „circul” din actuala Putere.

„Vom vota orice moţiune ajunge în plen. Îi invităm pe ceilalţi să vină să avem discuţii pe textul moţiunii şi să depunem moţiunea PSD, ca Florin Cîţu să plece acasă”, a declarat Sorin Grindeanu. 

Vicepreşedintele PSD a mai subliniat că în actuala Putere este un „circ”, în care social-democraţii nu doresc să se implice. „Noi nu vrem să intrăm în acest circ. E un circ în actuala Putere. Eu nu ştiu până astăzi ca cei din USR să-şi fi dat demisia”, a mai completat Grindeanu. 

El a amintit şi de constituirea comisiei de anchetare privind stabilirea cauzelor creşterii substanţiale a preţurilor gazelor naturale şi energiei electrice, a cărei înfiinţare a fost aprobată luni de Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului şi a subliniat că aceasta a fost o altă ţintă a partidului. În urma votului pe acest punct, membrii BPR ai PSD au părăsit sala

Social-democraţii spun că „astfel, pe fondul certurilor pentru putere dintre formaţiunile din Coaliţia de guvernare, PSD rămâne singurul partid responsabil care continuă să acţioneze pentru rezolvarea problemelor stringente ale cetăţenilor”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite