Singurul politician în care CTP a avut încredere timp de şapte luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, că preşedintele Emil Constantinescu este singurul politician în care a avut încredere timp de aproape şapte luni.

„Eu nu am avut încredere în niciun om politic. Ba nu, cu o excepţie de şapte luni pe care am făcut-o publică: preşedintele Emil Constantinescu. În primele şapte luni de mandat, sau chiar mai puţin, şapte am zis eu, dar nu au fost şapte, am spus: domne, eu îl susţin pe acest om, dar am declarat public lucrul ăsta. Îl susţin pe domnul preşedinte Emil Constantinescu“, a spus CTP la Digi 24

Erau ani lungi, cu Văcăroiu, cu Iliescu, groaznici. Anii ăia în care simţeai că te sufoci. Mai am şi momente din astea în care vreau, domne, să acord şi eu încredere cuiva. În general nu acord nimănui. 

Aşa l-am susţinut eu pe preşedintele Constantinescu până când, la Cotroceni, suntem chemaţi jurnaliştii, discutăm cu preşedintele una-alta şi eu îl întreb: Domnu preşedinte, păi cum facem, v-aţi ridicat împotriva corupţiei, a traficului de influenţă, a nepotismului practicat de PSD pe scară largă şi acum îl puneţi pe fiul doamnei Zoe Petre consilier maxim la Cotroceni? Cum faceţi asta?

Şi domnul preşedinte mi-a răspuns: Am suficient capital politic ca să-mi permit asta."

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite