Şeful PSD Giurgiu: Am vorbit personal cu Victor Ponta şi m-a asigurat că nu pleacă din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău, preşeidnte CJ Giurgiu FOTO Adevărul
Niculae Bădălău, preşeidnte CJ Giurgiu FOTO Adevărul

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a vorbit cu fostul premier Victor Ponta, care l-a asigurat că nu părăseşte PSD pentru a se înscrie în Partidul România Unită (PRU), formaţiune la care au aderat mai mulţi apropiaţi ai săi.

„Am vorbit personal cu Victor Ponta despre acest subiect şi pot să vă spun că Victor Ponta nu pleacă din PSD. Este asigurarea pe care mi-a dat-o personal, şi sincer vorbind, nici nu mă aşteptam să fie altfel. Îl cunosc pe Victor de mulţi ani, şi stiu că nu este omul care să îşi trădeze partidul. Oamenii de calitate intră în politică fiind călăuziţi de o doctrină şi pe care n-o trădează cu uşurinţă. Victor Ponta a fost şi este un social democrat şi sigur va rămâne lângă partidul care a investit multă încredere în el“, a scris Niculae Bădălău, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Sebastian Ghiţă a anunţat că s-a înscris în partidul fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, arătând că PRU ar putea fi o opţiune de colaborare pentru celelalte partide. „Nu e un proiect anti - PSD sau anti - PNL, ci un proiect care să facă ce nu fac aceste partide. Capitalul românesc e ucis continuu. Orice partid politic din România şi-l doreşte pe Victor Ponta preşedinte, în afară de PNL. El decide dacă va rămâne în acel PSD care nu va face mai mult de 40%. Nu am discutat cu Victor Ponta, e plecat din ţară. Rămâne să vedem care va fi opţiunea lui. PNL are 23-24% în sondaje, iar PSD beneficiază de această impotenţă politică a PNL. Dacă ALDE nu ia un scor de 10%, acest PRU e o opţiune de colaborare pe scena politică” a declarat, la B1 TV, Sebastian Ghiţă,

Mai mulţi parlamentari, printre care Mihai Sturzu şi Cristian Rizea, s-au înscris în PRU în ultimele zile, iar Bogdan Diaconu spune că îl aşteaptă pe fostul premier Victor Ponta să facă pasul către partidul său. „De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici...îl aşteptăm pe VP!“, a spus Bogdan Diaconu, pe pagina sa de Facebook.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri