Se trece peste capul lui Macovei? Udrea, Anastase şi Ioan Oltean au primit aviz favorabil din partea Comisiei de Etică a ARD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Deşi au primit iniţial propunere de respingere, Comisia de Etică a ARD a decis să-i lase pe Ioan Oltean, Elena Udrea şi Roberta Anastase să candideze pentru un loc în Parlament, susţin surse din conducerea PDL citate de NewsIn.

"Membrii Comisiei au dezbătut dosarele candidaturii Elenei Udrea, Ioan Oltean şi a Robertei Anastase. Au analizat şi problemele de imagine, dar supunându-se la vot un aviz favorabil, au fost trei voturi <<pentru>> şi două <<împotrivă>> pentru toţi. Au existat şi discuţii să se dea un aviz negativ, dar majoritatea membrilor Comisiei au votat pentru un aviz pozitiv", au relatat surse din PDL pentru NewsIn.

"Au fost 24 de persoane luate în calcul în diverse colegii. Din patru sute şi ceva de candidaţi cred că trebuie felicitate organizaţiile teritoriale pentru că totuşi şi-au filtrat oamenii care trebuie să fie mandataţi pentru un nou ciclu parlamentar. A rămas, dacă nu mă înşel, ca vreo opt contestaţii să fie judecate faţă în faţă cu persoanele respective", a spus Dorin Florea, prim-vicepreşedintele PDL, despre audierile din Comisia de Etică a ARD.

El a evitat să precizeze nume de persoane a căror candidatură a fost respinsă de Comisia de Etică sau care au depus contestaţii ce urmează a fi analizate.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite