Robert Sighiartău îl critică pe Orban şi îl acuză că s-a transformat în liderul opoziţiei la Guvernul României: „Să înceteze orice atac la premier!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. FOTO Facebook Robert Sighiartău
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. FOTO Facebook Robert Sighiartău

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, pe care îl acuză de faptul că prin declaraţiile sale face rău Guvernului, premierului şi PNL-ului. Sighiartău consideră că prin poziţionările sale, actualul şef al liberalilor a ajuns să fie liderul opoziţiei faţă de Guvernul României.

„Unii colegi s-au transformat în liderii opoziţie la Guvernul României, alături de Ciolacu şi de restul pesediştilor, iar acest lucru afectează atât guvernarea Partidului Naţional Liberal cât şi viitorul acestui partid”, a declarat, sâmbpătă, la Bistriţa, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, referindu-se la Ludovic Orban. 

Orban şi Sighiartău s-au aflat pe aceeaşi scenă, alături de alţi lideri ai partidului, precum Raluca Turcan şi Lucian Bode, cu ocazia alegerilor din filiala Bistriţa. Sighiartău i-a cerut lui Ludovic Orban dar şi altor liberali să dea dovadă de mai multă responsabilitate şi să înceteze atacurile la Guvern.

„Fac un apel la responsabilitate de aici din Bistriţa. Cei care au responsabilităţi în funcţiile de conducere ale Partidului Naţional Liberal să înceteze orice atac la Primul-ministru al României şi la membrii Partidului Naţional Liberal. Toată lumea trebuie să înţeleagă că oricât de multă emoţie ar naşte competiţia pentru congresul partidului din 25 septembrie, aceasta nu are voie să afecteze guvernarea. Un politician responsabil nu are voie să se joace cu soarta partidului, cu soarta ţării, cu soarta românilor”, a mai afirmat Sighiartău.

Secretarul general susţine că a dus acest mesaj peste tot în ţară şi că membrii simpli împărtăşesc această viziune. „În ultimele săptămâni am discutat cu sute de membri ai Partidului Naţional Liberal şi cu toţii mi-au transmis faptul că nu îşi doresc ca lupta internă să afecteze activitatea Guvernului. Cu toţii au muncit enorm în campaniile electorale din ultimii ani şi nu vor ca munca lor să fie deturnată şi aruncată în derizoriu de politicieni care nu acceptă că pot pierde această competiţie democratică”, a conchis reprezentantul PNL, care face parte din echipa Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite