Risipă din bani publici? O instituţie din subordinea Primăriei Sectorului 6 a trimis cadouri scumpe pentru demnitari: pateu de gâscă, şampanie, lichior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Ciucu, preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), a publicat pe Facebook cadoul pe care l-a primit de la DGASPC Sector 6, instituţie subordonată primăriei, cu ocazia sărbătorilor pascale. O ”atenţie” de peste 800 de lei: pateu de gâscă, şampanie scumpă, dulciuri, cafea, lichior. Directoarea care a trimis coşul a refuzat să spună dacă l-a cumpărat din bani publici sau din leafa sa.

”Nu-i rău să fii demnitar bugetar pe timp de criză. Primeşti astfel de cadouri. Eu tocmai am primit un asemenea cadou de la DGASPC Sector 6, din cadrul Primăriei Sectorului 6, de la o doamnă director.
Costă 833 de lei, găsiţi pachetul pe giftidea.ro, cod 7047.

Eu mă gândesc că astfel de cadouri au plecat la mai mulţi şefi de instituţii. Am sunat-o pe doamna director să o întreb dacă e din partea dânsei sau sau din partea DGASPC şi implicit din bani publici. Răspunsul a fost evitat cu pricepere.

Eu i l-am returnat. Dacă e din bani publici sau nu, mai bine ar face Paştele plăcut unora care au mai mare nevoie şi s-ar mulţumi cu mai puţin.

Pateul de gâscă, şampania originală, dulciurile simandicoase i-ar sta în gât oricărui om cu bun simţ, dacă ar avea o bănuială cât de mică că alţii, aflaţi în nevoie şi beneficiari ai DGASPC, ar fi lipsiţi.

Consilierii locali trebuie să se uite cu atenţie la bugetul de protocol al DGASPC Sector 6. Şi sa ceară un audit urgent”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook

cadou
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite