Rezultate alegeri locale 2024: Tatăl patronului stației GPL de la Crevedia care a sărit în aer, reales primar la Caracal

0
Publicat:

Actualul primar al municipiului Caracal, social-democratul Ion Doldurea, conduce detaşat în cursa pentru un nou mandat, conform rezultatelor parţiale. Este tatăl patronului care deține firma unde au avut loc exploziile din Crevedia. 

Ion Doldurea, reales primar al orașului Caracal FOTO: Arhivă Personală
Ion Doldurea, reales primar al orașului Caracal FOTO: Arhivă Personală

Fiul lui Doldurea este unul dintre patronii firmei care opera depozitul de gaz de la Crevedia unde, în august 2023, s-a produs o explozie soldată cu moartea a şase persoane şi cu rănirea a peste 50, precum şi cu distrugerea sau avarierea mai multor imobile.

„Mulțumesc celor peste 71% dintre caracaleni pentru votul de încredere acordat!Promit să continui să lucrez pentru binele comunității noastre”, a transmis Ion Doldurea, pe Facebook.

Primarul din Caracal se autosuspendase din PSD după exploziile de la Crevedia

Ion Doldurea, primar al orașului Caracal și președinte al organizației din același oraș al PSD, a anunțat, în august 2023, că se autosuspendă din calitatea de membru de partid.

Doldulea este tatăl celui care deținea firma unde au avut loc exploziile din Crevedia, județul Dâmbovița.

Sunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia și transmit întreaga mea compasiune familiilor greu încercate, celor care au rude sau prieteni pe patul de spital și cetățenilor care au avut de suferit de pe urma deflagrației. De asemenea, transmit sănătate și putere celor care sunt în acest moment pe paturile spitalelor și luptă pentru recuperare”, a scris atunci edilul pe pagina sa de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite