Raluca Turcan compară USL cu Harlem Shake

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan despre Bucureşti Shake în politică                                                      FOTO: Adevărul
Raluca Turcan despre Bucureşti Shake în politică                                                      FOTO: Adevărul

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, este de părere că popularul curent dance are în comun cu USL miscarea haotică, tunurile date românilor şi mixajul intereselor acestora.

În cadrul unei acţiuni de promovare, la Sibiu, a moţiunii lui Vasile Blaga pentru funcţia de lider PDL, Raluca Turcan a spus că "USL-ul poate fi numit Bucureşti Shake".

"Ştiţi cum îmi apare mie, USL-ul astăzi? E un curent la modă. Se cheamă Harlem Shake. Eu cred că USL-ul poate fi numit Bucureşti Shake, în care mulţi oameni, din diferite partide, se mişcă haotic, dau tunuri românilor după care mixează interesele acestora. Acestui Harlem Shake sau Bucureşti Shake trebuie să ne opunem cu demnitate, cu soluţii", este de părere vicepreşedintele PDL.

Harlem Shake este un dans care durează 30 de secunde şi care a captivat în prima lună de la apariţie zeci de mii de adepţi, care au publicat reprezentările lor pe internet.

Alături de Vasile Blaga şi Raluca Turcan, la întrevederea de la Sibiu, au mai fost prezenţi şi alţi susţinători ai actualului preşedinte PDL, printre care Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Traian Ungureanu, Andreea Paul şi Marian Jean Marinescu. Organizaţia democrat-liberală mai are un reprezentant în Legislativ, respectiv liderul de la Sibiu, senatorul Ion Ariton, care a declarat că o susţine pe Elena Udrea.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite