Raed Arafat, la şedinţa conducerii PNL. Ce le-a transmis şeful DSU despre criza din sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful DSU, Raed Arafat FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Şeful DSU, Raed Arafat FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Raed Arafat, secretar de stat în MAI şi departament al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a mers la şedinţa conducerii PNL pentru a prezenta situaţia privind gestionarea pandemiei şi numărul de paturi de la ATI.

Raed Arafat a mers la şedinţa Biroului Executiv al PNL pentru a le vorbi liberalilor despre situaţia privind cazurile grave generate de coronavirus. Potrivit unor surse participante la şedinţă Arafat le-a transmis că în prezent, când s-au depăşit 1.400 de pacienţi la ATI sunt făcute toate eforturile pentru a mări numărul de paturi, dar e foarte dificil de făcut acest lucru. Mai precis, e greu să fie suplimentat numărul de paturi, acest lucru întâmplându-se până acum în Bucureşti.

De asemenea, şeful DSu le-a transmis că în prezent au loc creşteri ale cazurilor în 23 de judeţe. O altă problemă indicată de Arafat este cea a detaşărilor, pentru că medicii sunt din ce în ce mai obosiţi. 

În ceea ce priveşte restricţiile, şeful DSU susţine că spre deosebire de alte state în România nu sunt restricţii atât de dure. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite