PSD și PNL că își „dau mâna” ca să deblocheze bugetul Capitalei. Ședința decisivă, vineri dimineață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Firea și Sebastian Burduja au anunțat că „pentru a debloca situația din Capitală, PSD București și PNL București vor depune amendamente comune la proiectul dezastruos de buget propus de primarul general Nicușor Dan”, iar bugetul ar urma să fie trecut în ședința de vineri.

Ședința decisivă e programată vineri, de la ora 10.00 FOTO Arhivă
Ședința decisivă e programată vineri, de la ora 10.00 FOTO Arhivă

Prioritatea PSD și PNL București este scoaterea orașului din impasul în care a fost dus chiar de primarul general. Astăzi a avut loc prima ședința comună PSD București și PNL București în care s-a stabilit colaborarea în Consiliul General al Municipiului București. Adoptarea bugetului Capitalei și deblocarea proiectelor primăriilor de sector, proiecte ținute la sertar de primarul general Nicușor Dan din răzbunare politică, sunt o necesitate pentru bucureșteni”, arată PSD și PNL într-un comunicat semnat de Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Astfel, liderii celor două organizații municipale, doamna Gabriela Firea și domnul Sebastian Burduja, prin consilierii generali ai ambelor formațiuni politice, au decis convocarea unei ședințe extraordinare de îndată a Consiliului General al Municipiului București, vineri 22 martie, ora 10:00.   Pentru a debloca situația din Capitală, PSD București și PNL București vor depune amendamente comune la proiectul dezastruos de buget propus de primarul general Nicușor Dan”, continuă sursa citată.

Amendamente de aproximativ 500 de milioane

„Amendamentele vizează alocarea suplimentară a sumei de 200 milioane de lei pentru subvenția la termoficare, respectiv  200 de milioane de lei în pentru subvenția la transportul public, precum și alocarea sumelor necesare pentru plata parțială a restanțelor la sprijinul pentru persoanele adulte cu dizabilități, 25 de milioane de lei pentru proiectul Banca de alimente, 25 de milioane de lei pentru deblocarea blocului social din Prelungirea Ghencea și sumele necesare pentru deblocarea proiectului Penetrație Ciurel - Autostrada A1”, potrivit celor doi lideri.

„PSD București și PNL București își dau mâna pentru a salva Capitala de falșii salvatori. Orașul în care trăim, muncim și ne creștem cu toții copiii a suferit suficient în acești ultimi ani! Nu mai vrem mizerie, proiecte blocate din ambiții personale, ci un proiect comun pentru o Capitală a viitorului”, conchid Firea și Burduja.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite