PSD: Orban şi gaşca lui ameninţă din nou toată ţara cu restricţii. Nu le pasă că milioane de români sunt condamnaţi să sufere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban si Raluca Turcan FOTO Mediafax Alexandru Dobre
Ludovic Orban si Raluca Turcan FOTO Mediafax Alexandru Dobre

Reprezentanţii PSD au transmis luni că „Orban şi gaşca” lui ameninţă din nou românii cu restricţii, fără a le păsa că milioane de cetăţeni sunt condamnaţi să sufere. Sursa citată reaminteşte că Guvernul a scăpat situaţia de sub control în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus.

„Orban şi gaşca lui sunt izolaţi total de problemele reale ale românilor, de la educaţie până la locuri de muncă! După ce au scăpat total de sub control pandemia, guvernarea Dreptei Unite a atins pragul stării de urgenţă definit chiar de propriul ministru al Sănătăţii. Au vrut alegeri cu orice preţ fiindcă nu ei, ci - din păcate - românii achită factura iresponsabilităţii lor politice.  Acum, fac fix ce ştiu mai bine: ameninţă din nou toată ţara cu restricţii!”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa menţionată adaugă că „Iohannis, Orban & Co se declară satisfăcuţi, nu le pasă că milioane de români sunt condamnaţi să sufere”. 

Vicepremierul Raluca Turcan consideră că nu se poate discuta de restricţii la nivel economic, dar va avea loc o şedinţă de Guvern şi o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul cărora vor fi anunţate măsuri de creştere a rigurozităţii în prevenirea extinderii pandemiei de coronavirus. Turcan a mai precizat că lasă de dorit conformarea purtării măştii de protecţie în instituţii publice şi a cerut direcţiilor de sănătate publică să facă controale.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că, în cazul în care tot creşte zilnic numărul de persoane infectate cu noul coronavirus, atunci creşte şi riscul apariţei unor noi restricţii. El a adăugat că Guvernul nu vreau să impună noi restricţii, de aceea a reinterat mesajul pentru români de a respecta regulile de protecţie sanitară - purtarea măştii, respectarea distanţei sociale şi dezinfectarea mâinilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite