PSD Ialomiţa se solidarizează cu Marian Neacşu şi Ţuţuianu: Excluderile lor sunt abuzive şi aduc riscuri electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu. FOTO Inquam Photos
Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu. FOTO Inquam Photos

PSD Ialomiţa a adoptat o Rezoluţie în care solicită CExN să revoce hotărârea „abuzivă” de excludere a lui Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu, filiala social-democrată spunând că nu va accepta un preşedinte numit de la centru şi că excluderile ar putea afecta partidul în alegeri.

Organizaţia judeţeană PSD Ialomiţa a anunţat, pe Facebook, că în cadrul unei şedinţe de Comitet Executiv s-a acordat un „vot de încredere” pentru Marian Neacşu, preşedintele judeţean exclus din partid. „De asemenea, a fost adoptată o Rezoluţie prin care parlamentarii, primarii, consilierii judeţeni, consilierii municipali şi preşedinţii organizaţiilor locale PSD din judeţul Ialomiţa îl susţin fără rezerve pe preşedintele PSD Ialomiţa, Marian Neacşu şi se solidarizează cu toţi colegii din organizaţia PSD Dâmboviţa”, anunţă filiala.

„Subsemnaţii, membrii Comitetului Executiv lărgit al P.S.D. Ialomiţa: parlamentari, primari, consilieri judeţeni, consilieri municipali şi preşedinţi ai organizaţiilor locale P.S.D. din judeţul Ialomiţa, întruniţi astăzi, 7 noiembrie 2018, văzând hotărârile Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat (C.Ex.) adoptate luni, 5 noiembrie, în spiritul valorilor fundamentale ale social-democraţiei, adoptăm şi semnăm prezenta rezoluţie: 1. Considerăm că hotărârile C.Ex. privind excluderea domnilor Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu sunt neîntemeiate şi abuzive; 2. Avem încredere în deciziile domnului Marian Neacşu şi îl susţinem fără rezerve; 3. Poziţia pe care dumnealui a exprimat-o în Comitetul Executiv Naţional din 21 septembrie a exprimat poziţia întregii organizaţii care a fost consultată şi a aprobat-o”, se arată în document. Mai mult,  filiala judeţeană cere revocarea deciziei de excludere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite