PSD, despre huiduielile de la Iaşi: Jenant, domnule Orban! Românii au nevoie de autostrăzi bugetate, nu de populisme ieftine şi anticipate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu. FOTO Inquam Photos / George Călin

Reprezentanţii PSD afirmă, referitor la huiduielile de la Iaşi, din timpul discursurilor susţinute de preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban, că românii le-au arătat acestora că „au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate".

„Jenant, domnule Preşedinte! Jenant, domnule Orban! De Ziua Sfântă a Unirii, românii nu meritau acest lucru. Măcar atâta lucru să fi înţeles de la cei care, acum 161 de ani, au fost în aceleaşi locuri!", arată reprezentanţii PSD, într-o postare pe Facebook.

Conform acestora, românii nu doresc „populisme ieftine şi anticipate". „Românii au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate. V-au spus-o clar astăzi!", susţin reprezentanţii PSD.

În Piaţa Unirii din Iaşi, în timpul manifestărilor oficiale, s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor rostite atât de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi de premierul Ludovic Orban.

Oamenii au scandat „Vrem autostradă" şi au afişat mesaje prin care îşi exprimau nemulţumirea că Moldova este neglijată de politcienii de la Bucureşti.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite