PSD anunţă că va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu: „Trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stănescu: Minciuna a devenit emblema acestui Guvern FOTO Inquam Photos George Călin
Paul Stănescu: Minciuna a devenit emblema acestui Guvern FOTO Inquam Photos George Călin

Secretarul General al PSD, Paul Stănescu, anunţă că formaţiunea va depune o moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu. „Depunerea candidaturii premierului Cîţu la preşedinţia PNL echivalează cu susţinerea necondiţionată a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un penal”, iar liberalii „trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală, dar liberală”, afirmă Stănescu.

„Viziunea lui Cîţu: O Românie penală, dar liberală Cu un condamnat în fruntea executivului şi viitor preşedinte de partid, Iohannis şi PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept. Depunerea candidaturii premierului Cîţu la preşedinţia PNL echivalează cu susţinerea necondiţionată a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un penal. Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internaţională ca un guvern democratic şi un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină «Doar Penali în funcţii publice»”, se arată în mesajul transmis de Paul Stănescu şi PSD.

Reprezentantul PSD afirmă că partidul va depune o moţiune de cenzură.

„Penali şi mincinoşi! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcţia greşită şi se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creştere economică cu 13%? Pentru toate aceste motive vom depune moţiune de cenzură! Trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală, dar liberală!”, a mai spus Paul Stănescu, potrivit sursei citate.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite