PSD a devenit proprietar pe sediul din Kiseleff. Social-democraţii au plătit pe clădire aproape un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul PSD din Kiseleff a devenit proprietatea partidului condus de Liviu Dragnea, după ce social-democraţii au reuşit să plătească aproape un milion de euro pe clădire, însă vor continua să plătească chirie pe curtea din jurul sediului.

„Am plătit din urmă şi ratele pe care le aveam restante, am plătit şi penalităţile şi, la acest moment, sediul din Kiseleff, un simbol al partidului de atâţia ani, este proprietatea partidului”, a anunţat Mircea Drăghici, trezorierul PSD, pentru Digi 24

PSD a semnat, în 2013, contractul de cumparare cu RA-APPS, contra sumei de 973.000 de euro. La acel moment, PSD a plătit un avans de 10%, urmând ca până în 2016 să plătească în rate restul de bani. PSD a beneficiat de legea din 2013, care le-a dat dreptul partidelor să-şi cumpere sediile în rate, direct de la stat, potrivit Digi 24. 

„Am plătit din urmă şi ratele pe care le aveam restante, am plătit şi penalităţile şi, la acest moment, sediul din Kiseleff, un simbol al partidului de atâţia ani, este proprietatea partidului”, a mai spus Mircea Drăghici.

Cu toate astea, PSD va continua să plătească chirie la RA-APPS pentru curtea din jurul sediului central din Kiseleff pentru că preţul de două milioane de euro li s-a părut mare. 

„Sigur că va veni o plată suplimentară la partid, plata impozitului pe clădire fiind în proprietatea noastră. Poate bate spre un miliard, poate şi mai bine, de lei vechi”, a mai precizat Mircea Drăghici.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite